Irina Tănase, iubita lui Dragnea, pregătită pentru al doilea an la Drept. Vrea să devină judecător

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 23.09.2021 - 13:47
Irina Tănase, iubita lui Dragnea, pregătită pentru al doilea an la Drept. / Foto: digi24.ro

La 28 de ani, Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, vrea să devină judecător sau avocat și se pregătește pentru al doilea an de facultate, după ce pe primul l-a încheiat foarte bine, fără nici o restanță.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Irina Tănase studiază la ”Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative”, din cadrul Universitatății Spiru Haret. Tânăra a ales să urmeze cursurile cu frecvență normală, însă anul trecut nu prea a avut ocazia să meargă la școală pentru că orele s-au mutat în online, din cauza pandemiei.

Ea plătește 4.800 de lei pe an (aproape 1.000 de euro) ca taxă de școlarizare.

Irina Tănase vrea să devină avocat sau judecător, după ce va încheia facultatea, fiind convinsă că o carieră în magistratură i se potrivește de minune. Frumoasa iubită a lui Liviu Dragnea exclude din start o viitoare meserie de procuror.

Citește și: Excursiile exotice ale lui Dragnea cu iubita în Bali, Doha, Maldive, pe banii PSD, cercetate de DNA

Blonda lui Dragnea și-a început deja pregătirea pentru viitoarea carieră cu propriul biroul de mediere pe care l-a deschis în urmă cu doi ani, alături de o bună prietenă. Irina absolvit un curs de mediator autorizat în perioada în care Liviu Dragnea a fost în închisoare.

Irina Tănase este la a doua facultate. Născută în București, ea a mai absolvit cursurile Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Internaționale, iar în timpul primei studenții s-a angajat ca secretară la o companie controlată de Sebastan Ghiță, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Dragnea, luat peste picior de români, când reia teza cu „vânzarea țării”: Nino, nino! Pușcăriașule!

În 2013, ea a participat ca voluntar la organizarea congresului PSD din 2013 iar câteva luni mai târziu a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării. Două luni mai târziu, ea a ajuns asistenta lui Liviu Dragnea, cu un salariu lunar de aproximativ 1.300 de lei.

Fosta asistentă și actuala iubită a lui Dragnea a investit peste 350.000 de euro în imobiliare

Conform Rise Project, acum doi ani, Irina Tănase ar fi investit câteva sute de mii de euro în imobiliare. Ea a achiziționat un apartament în apropiere de Palatul Parlamentului și două terenuri cu ieșire la lac, în județul Ilfov.

Citește și: Liviu Dragnea, despre detenție: A fost „ca în iad”

Investiția totală ar fi sărit de 350.000 de euro, din care 260.000 de euro ar fi costat doar apartamentul situat într-un bloc interbelic, cu 4 etaje, potrivit wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te