Din ce a câștigat bani Andreea Marin după ce nu a mai avut emisiune TV. Cine a scăpat-o de depresie

DE Alex Darvari | Actualizat: 09.04.2023 - 19:11
Andreea Marin - Foto: Instagram

Andreea Marin a prezentat, opt ani de zile. una dintre cel mai de succes emisiuni din istoria televiziunii post decembriste. Din 2008, Andreea Marin nu a mai avut o emisiune permanentă, dar a realizat o serie de reportaje sau documentare.

SHARE

Andreea Marin se prezintă ca o jurnalistă și prezentatoare de televiziune din România, moderatoare a emisiunii Surprize, surprize difuzată de canalul TVR 1 din 1999 până în 2007 (8 sezoane). A fost jurat în emisiunea „Uite cine dansează!”, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

A realizat o serie de reportaje documentare cum ar fi: „Andreea Marin la Hollywood” (12 episoade); „Thailanda – Academia de Turism”;„Cuba secretă”.

Din ce a câștigat bani Andreea Marin

Vedeta a mărturisit că, deși nu este milionară în euro, se consideră un antreprenor de succes pentru că a avut ocazia de a participa la un proiect special din care a putut duce o viață "demnă" și "civilizată". 

„Depinde în ce măsori succesul, nu sunt un antreprenor foarte bogat. Dacă măsori succesul în milioane și milioane de euro, înseamnă că nu îl am. Dacă măsori succesul în proiecte frumoase și în a reuși să trăiești demn și să îți asiguri o viață civilizată, atunci, da, poți spune că sunt un antreprenor de succes”, a spus Andreea Marin pentru unica.ro.

„În cazul meu, prețul înseamnă nopți nedormite, înseamnă multă muncă, înseamnă uneori sacrificii legate de viața personală. Nu poți face, chiar dacă ești antreprenor, ești propriul stăpân, nu poți face neapărat tot ce îți dorești la timpul la care visezi să faci asta. Există limitări.

Azi pot, mâine nu pot. Am responsabilități, trebuie să le respect, trebuie să mă țin de ele, trebuie să fiu un om de cuvânt în ochii celor care au încredere în mine, să nu îi dezamăgesc”, a completat Andreea Marin.

Are un studio de filmări

„Zâna” are un studio de filmări: „Bun venit la Creative Hub Voice&Visibility, aici în studioul nostru de filmări! Chiar asta am vrut să fie o poveste frumoasă, plină de lumină și din punct de vedere tehnic avem totul la dispoziție și liniștea de care avem nevoie ca să povestim”, mai spunea, mândră, Andreea Marin.

A suferit de depresie

„Am trecut și eu prin depresia mea, prin porția mea de viață trăită mai greu, dar, cumva, mulțumesc lui Dumnezeu pentru forța pe care mi-a dat-o de a mă reconstrui și de a merge mai departe. Există așa, cineva cu mâna pe umărul nostru, de acolo de sus, nevăzut, dar pe care îl simțim mereu”, a declarat aceasta în cadrul unui podcast.

A crezut că nu poate trece peste doar cu ajutorul lui Dumnezeu

„Desigur (n.r a fost supărată de Dumnezeu), eram doar un om, un omuleț la vremea aceea și nu aveam capacitatea de a înțelege o durere atât de mare. L-am negat pe Dumnezeu pentru un timp, peste ceva vreme, poate un an sau doi, mi s-a întâmplat să trăiesc, la proporții mai mici o neîmplinire, o durere, nici nu-mi mai amintesc ce a fost, dar știu că, fără să-mi propun, în mod spontan am spus „Doamne ajută”, mi-am dat seama că Dumnezeu a fost cu mine în orice moment, aștepta doar să-mi revin, să am capacitatea de a înțelege că el nu a plecat niciodată de lângă mine, de atunci nu ne-am mai despărțit”, a mai precizat vedeta.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te