Cum să-ți faci câteva ținute potrivite pentru iarna asta

DE Newsweek România | 27.12.2023 - 08:00

Se pare că în ciuda glumelor pe care toată lumea le-a făcut legate de iarna asta, nu numai că a nins, dar este și frig.

SHARE

Fii sincer, nu făceai parte din marea majoritate care glumea pe seama că nu mai ninge de mult timp în decembrie? Ei bine, se pare că iarna a sosit oficial, iar dacă ai simțit și tu vântul ăla rece de iarnă, înseamnă că e oficială toată treaba.

Deși poate ai sperat că frigul va aștepta un pic înainte de a-și face simțită prezența, iată că temperaturile și ninsoarea au fost cam nerăbdătoare. Totuși, dacă faci parte din oamenii care adoră iarna și abia așteaptă să combine tot felul de haine între ele iarna asta, ai ajuns unde trebuie.

Dacă îți pregătești coșul de cumpărături online sau te gândești la ce să porți iarna asta vom vorbi despre cum să te joci cu hainele și să îți faci câteva ținute. Așa că, pune-ți colindele pe fundal, pregătește-ți ceaiul de fructe de pădure, înfofolește-te bine în pătură și vezi câteva idei pe care poți să le furi din articolul ăsta.

Cum să îți faci ținuta casual din cap până în picioareTop of Form 

Când vine vorba de hainele pentru femei, ai la dispoziție o gamă largă de variante. Așa că, iarna asta ar trebui să te gândești la anumite ținute și să nu lași asortatul hainelor la voia întâmplării. Mai ales atunci când trebuie să jonglezi cu atât de multe piese, cum ar fi paltonul, geaca damă, puloverul și ghetele.

Așa că, haide să începem cu începutul, adică, la ce trebuie să te gândești atunci când alegi o ținută pentru toată ziua. Aceasta trebuie să fie lejeră și din materiale care să nu-ți irite pielea, cele mai bune sunt cele naturale, precum bumbacul.

Când spui ținută casual, clar nu te referi la pantofii ăia clasici de lac, ci la o pereche de ghete. Poate o pereche de ghete din piele sau dintr-un material impermeabil o să se potrivească inclusiv toamna. Însă, ai grijă la culoare pentru că ploile și zăpezile sunt imprevizibile, așa că mai bine alegi niște culori închise, cum ar fi verde, maro sau negru. Dacă alegi niște ghete deschise la culoare, acestea se vor murdări imediat. Mai ales că atunci când ninge afară, în oraș se formează acea mocirlă.

După ce ți-ai ales ghetele, mai ai nevoie de o pereche de pantaloni. Și ce pereche de pantaloni să se potrivească mai bine, dacă nu chiar niște pantaloni cargo sau o pereche de jeanși, ceva clasic. Atât jeanșii cât și pantalonii cargo sunt comozi, țin de cald și se potrivesc cu majoritatea hainelor. Cât despre culori și modele, ai destule variante.

Am ajuns și în partea de sus, unde te poți juca și cel mai mult cu paltoanele, puloverele, dar cel mai mult cu gecile. Dacă vorbim de o ținută casual, mai mult ca sigur vei vrea o geacă care să fie din același film. Așa că, îți recomandăm o geacă Nike. De ce ai alege o geacă Nike

Pentru că o să găsești o grămadă de modele la toate prețurile și pentru toate preferințele. Poate preferi gecile lungi care țin mai bine de cald sau gecile cu anumite modele sau culori. Orice ai prefera, o geacă Nike o să fie un plus pentru ținutele de iarnă. În plus, gecile Nike sunt majoritatea atemporale, având un design simplu.

Ținuta elegantă doar din câteva piese?

Și aici, începem tot cu partea de jos, unde trebuie să te orientezi către o pereche de cizme lungi și din piele. Și ele tot închise la culoare. După ce ți-ai ales cizmele, trebuie să alegi și pantalonii, unde ai două opțiuni. Fie alegi unii clasici de costum, fie alegi tot o pereche de jeanși. După, am ajuns în partea de sus în care poți să te joci mai mult cu puloverele elegante și cu paltoanele.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te