Conspiraționistul Mădălin Ionescu nu crede în COVID, dar a ajuns în stare gravă la spital cu Omicron

DE Alex Darvari | Actualizat: 04.02.2022 - 17:57
Conspiraționistul Mădălin Ionescu nu crede în COVID, dar a ajuns în stare gravă la spital cu omicron / youtube

Mădălin Ionescu este în stare gravă la spital după ce a fost infectat cu omicron. El vedea în declanșarea pandemiei un complot universal.

SHARE

 

Mădălin Ionescu a ajuns la Spitalul Matei Balș în stare gravă, din cauza infecției cu noua tulpină a coronavirusului. Virusul i-a atacat plămânii în proporție de 15%.

Acesta a luat virusul din familie, după ce atât soția sa, Cristina, cât și Petra, fetița lor, au fost infectate cu coronavirus. Dacă cele două au avut forme ușoare de boală, prezentatorul tv a ajuns la Matei Balș, în stare gravă, cu plămânii afectați.

„Boala a debutat furtunos, în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor, care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”, a povestit Mădălin Ionescu într-un video, scrie impact.ro.
 

Conspiraționistul Mădălin Ionescu nu crede în COVID, dar a ajuns în stare gravă la spital cu omicron

Mădălin Ionescu postează pe Facebook înregistrări video cu audiențe mari în care susține că nu crede în numărul de infectări anunțate zilnic de către autorități.

„Frica este cea care ne guvernează viața. Specialiștii în manipulare colectivă știu treaba asta. Sunt atât de mulți români care cer o nouă stare de urgență dintr-o inconștiență pură. (...) Sunteți ca niște drogați care nu puteți trăi fără aceste informații tembele”, începe Mădălin Ionescu o înregistrare în care se filmează pe sine și pe care a postat-o pe pagina sa oficială, care a adunat 96.000 de vizualizări.

Citește și: Încă o vedetă de televiziune face trafic cu conspirații. Mădălin Ionescu: Nu cred în infectări

Ce mai zice Ionescu

„În istorie se schimbă doar psihopatii care ne conduc ( mai apar, însă, și figuri luminoase din când in când ), in timp ce amenințările rămân cam aceleași. Cu rare excepții, aproape fiecare generatie se confrunta cu o provocare specială, cu un chin... “Balaurul” nostru a fost plămădit in laboratoare și asmuțit împotriva unei lumi care se îndrepta spre progres și își trăia visul bunăstării. Noua Inchiziție își face numărul. Circ, iluzia binelui public si crearea unui gulag COVID. Noua Inchiziție va avea adepții ei si, bineînțeles, călăii care vor executa sentințele. Se naște o lume noua, artificial creata, hâdă, izvorâta din ignorantă și interese meschine, mizere.”

Citește și: Mădălin Ionescu, vedetă media: Criza COVID camuflează al treilea război mondial. E o mega-afacere

Mădălin Ionescu, realizator tv de emisiuni mondene nu crede în vaccinul COVID.

„Eu nu prea cred că aceste substanțe experimentale sunt vaccinuri. Sunt seruri anti-gripale, sunt niște seruri, dar nu prea sunt vaccinuri. Adică nu prea se potrivesc cu definiția vaccinului. Sunt pro-vaccinare, sunt pro-știință, am însă o situație personală, am făcut boala serului în copilărie de la niște seruri anti-gripale și pentru mine ar fi foarte complicat. Adică aș risca enorm (dacă mă vaccinez n.red.)”, spunea anul trecut.

Citește și: Soția lui Mădălin Ionescu are COVID cu febră și dureri. El spune că vaccinul este experimental

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te