Cine e fosta iubită a lui Florin Piersic care nu vrea să-l mai vadă? „Era un diavol frumos”

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 10.05.2024 - 10:31
Cine e fosta iubită a lui Florin Piersic care nu vrea să-l mai vadă - Foto: Facebook/Colectia „Mari Actori Romani”
gabriella
cu dan iordachescu
cu mihaita si malaele

Cine e fosta iubită a lui Florin Piersic care nu vrea să-l mai vadă? În lunga listă de cuceriri feminine ale marelui actor, una anume este o prezență aparte. Mulți au considerat-o cea mai mare iubire a artistului, relația lor fiind specială fără a se concretiza într-o căsnicie.

SHARE

Cine e fosta iubită a lui Florin Piersic care nu vrea să-l mai vadă? Marele actor în vârstă de 88 de ani trece prin clipe dificile, din cauza unei infecții care s-a generalizat.

Dar cel pe care români îl identifică și acum cu Mărgelatu a avut o viață tumultoasă, plină de aventuri, iubiri, dar și de trei căsnicii.

Una dintre aceste foste iubite l-a părăsit pentru a-și întemeia o familie și spune că nu vrea să-l mai întâlnească pe acel „diavol frumos”.

Cine e fosta iubită a lui Florin Piersic care nu vrea să-l mai vadă? „Era un diavol frumos”

Din lungul șir de cuceriri ale celebrului actor se desprinde figura celei pe care mulți au considerat-o cea mai mare iubire a acestuia.

N-a fost deloc o aentură de-o noapte sau de-o vară, dar nici nu s-a concretizat într-o căsnicie. Și asta, pentru că tânăra actriță, la vremea respectivă, și-a dat seama cam cel fel de viață ar așteptat-o, ca soție. lângă Florin Piersic. Așa că, după 9 ani de relație pasională, a ales să meargă pe drumul ei.

Gabriela Vlad, devenită, între timp, Gabriella Vlad Werner, a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București și a apărut în doar trei filme, în care a avut mici rolișoare.

A jucat în „Aurel Vlaicu” -1977, în „Dumbrava minunată”-1980 (unde a fost personajul „Iarna”) și în  „Trandafirul galben”-1981. 

Citește și: Recunoașteți personajul? Marele actor împlinește 88 de ani. Care a fost marea dramă din viața sa?

Dar, încă din 1974, studentă fiind, Gabriela începea o relație ce avea să dureze 9 ani cu Florin Piersic. Practic, a fost soția „fără acte” a acestuia, culmea, chiar în perioada căsătoriei acestuia cu a doua lui soție, cunoscuta actriță Anna Szeles.

Gabriella Vlad Werner a avut o relație de 9 ani cu Florin Piersic - Foto: Facebook/Gabriella Vlad Werner

„Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, și până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werne”, a dezvăluit Gabriella Vlad Werner.

Cu toate că actorul era însurat și, între timp, devenise și tatăl lui Daniel, al doilea său fiu, după Florin Piersic jr., cei doi nu și-au ascuns povestea de iubire, legătura fiind departe de a fi una secretă, așa cum s-a zvonit la un moment dat.

„Am fost 9 ani împreună și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă, din contra pot spune, eram împreună foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente… dar viața bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate”, mărturisea Gabriella.

Rememorând acele vremuri, actrița a recunoscut că ar fi avut viață grea, dacă ar fi rămas cu Piersic, pentru că „era un diavol frumos”.

Citește și: Motivul pentru care va fi transferat Florin Piersic la Spitalul Foişor

„Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Nu trebuie să crezi în pomii fructiferi, că ei împart fructele tuturor. Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astăzi este la fel de chipeş', mai spunea actrița în 2020.

În 1983, după ce Gabriela Vlad și Florin Piersic s-au despărțit, actrița l-a cunoscut pe Marcel Werner, om de  afaceri israelian, cu care s-a și căsătorit în scurt timp, chiar în România.

După ce li s-a născut prima fată, Ana, cei doi au plecat din țară, în Austria, la Viena, unde au trăit 3 ani.

După încă un an și jumătate avea să se nască și cea de-a doua fată a lor, Adela, ulterior ei mutându-se în Israel, în localitateaAshtod.

Deși plină de momente frumoase, căsnicia lor s-a terminat în 1990, când au și divorțat. Dar actrița a rămas în relații foarte bune cu fostul soț și tată al fetelor ei.

Gabriella și Florin Piersic, pe vremea relației lor, acasă la marele cântăreț de operă, baritonul Dan Iordăchescu și la soția acestuia - Foto: Facebook/Gabriella Vlad Werner

În Israel, Gabriella Vlad Werner n-a mai jucat niciodată, nici în filme, nici pe scena vreunui teatru. A ales să se îndrepte către profesorat și regie

„Nu am jucat niciodată în Israel. Și nu pentru că nu aș fi avut voie! Dar, ca să înțeleagă toată lumea, Israelul fiind o țară mică, cu populație de doar câteva milioane de locuitori, evident că an de an universitățile și facultățile de teatru dau sute și sute de noi actori tineri. Foarte talentați.

Și, drept urmare, nu aveau nevoie să vină alți actori, chiar și consacrați în țările lor de origine, să vină să joace pe scenele teatrului israelian', a spus Gabriella Vlad Werner,, într-un interviu pentru playtech.ro, din 2022.

În privința lui Florin Piersic, ea a mărturisit că, de-a lungul timpului, s-au mai văzut sporadic, la o cafea, atât în România, cât și în Israel, dar acest lucru s-a schimbat în ultimii ani.

Citește și: Recunoașteți personajele? Cele mai importante ființe din viața lui Florin Piersic. Mă gândesc la voi

„Nu am mai vorbit cu Florin de 4-5 ani. Înainte vorbeam, ne vedeam la o cafea în țară sau când venea aici, în Israel. Ne vedeam ca amici! De 4-5 ani nu a mai dat niciun semn de viață.

Aaa! A sunat în noiembrie trecut, de Sfinții Mihail și Gavril. Am văzut numărul lui pe telefon, dar pur și simplu nu am vrut să răspund.

Mă uitam la telefon și chiar vorbeam cu glas tare: „Uite, nu vreau să-ți răspund!””, a mărturisit Gabriella pentru evz.ro.

Dar, în privința unor nostalgii sentimentale încă prezente, ea a fost categorică, afirmînd că „e o poveste încheiată definitiv”, orice revedere fiind exclusă.

Gabriella, împreună cu George Mihăiță și Horațiu Mălăele, pe când se discuta posibilitatea unei colaborări cu Teatrul de Comedie -  Foto: Facebook/Gabriella Vlad Werner

„În niciun caz. E o poveste încheiată definitiv. A fost o poveste de dragoste, de viață, care s-a consumat la vremea ei. (...)

Am auzit că are sănătatea șubredă, că s-a retras la țară, de frica Covidului. Îi doresc sănătate. Eu îmi văd de viața mea!”, mai declara Gabriella Vlad Werner, în 2022, în interviul menționat.

La acel moment, Gabriella amintea de eventualitatea unei reîntoarceri în România și de o posibilă colaborare cu Teatrul de Comedie, fără ca acest lucru să se materializeze.

De altfel, directorul teatrului, actorul George Mihăiță, a vizitat-o în Israel, împreună cu Horațiu Mălăele, după cum rezultă și din imaginile postate de actriță pe contul de Facebook.

Citește și: Florin Piersic are septicemie. Proteza de la genunchi și stimulatorul cardiac, focare de infecție

Totuși, în actuala situație a sănătății lui Florin Piersic, rămâne de văzut dacă Gabriella Vlad Werner va rezista impulsului de a-l mai vedea pe cel care, probabil, i-a fost marea iubire, măcar pentru o ultimă oară.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te