sâmbătă 06 septembrie
EUR 5.0787 USD 4.3463
Abonează-te
Newsweek România

Cătălin Scărlătescu închide restaurantul unde o salată costă 58 lei, iar o porție de cartofi 46 lei

Data publicării: 12.06.2023 • 09:43 Data actualizării: 12.06.2023 • 17:45
Cătălin Scărlătescu închide temporar propriul restaurant pentru emisiunea Chefi la cuțite - Foto: Facebook/CatalinScarlatescu
Cătălin Scărlătescu închide temporar propriul restaurant pentru emisiunea Chefi la cuțite - Foto: Facebook/CatalinScarlatescu

Cătălin Scărlătescu închide temporar propriul restaurant pentru emisiunea Chefi la cuțite ”nu am avut în viața mea o zi de concediu medical.” declară acesta evidențiind că munca trebuie făcută, calitativ, nu cantitativ.

Stop la restaurantele de lux

Cătălin Scărlătescu se dedică enorm pe plan profesional, când vine vorba despre emisiunea Chefi la cuțite, unde este jurat, dar și atunci când discutăm despre propria lui afacere și anume restaurantele.

Citește și: Stațiunea Olimp revine pe harta fițelor: 2 șezlonguri – 200 lei, rezervare masă restaurant – 500 lei

Totuși, a fost o perioadă în care a trebuit să pună stop la afacerea privată, pentru a se concentra asupra emisiunii culinare. Iată care a fost, de fapt, motivul!

Cătălin Scărlătescu se bucură de un mare succes pe plan profesional atunci când vine vorba despre domeniul culinar, totul datorită restaurantelor de lux pe care le are deschise în țară, conform Viva.ro

În restaurant, o salată costă 58 de lei. Pentru o porție de sushi, clienții trebuie să plătească 50 de lei. O porție de cartofi prăjiți, costă 46 de lei, iar legumele 46 de lei.

Deși a avut grijă să aleagă cei mai buni angajați, Cătălin Scărlătescu nu are încă încredere că totul poate merge la fel de bine când el nu este prezent să observe fiecare detaliu.

Prin urmare, fără a sta pe gânduri, cât a fost ocupat și a filmat pentru emisiunea Chefi la cuțite, și-a închis restaurantul din București.

'Eu nu m-am jucat cu munca.

Eu nu am avut în viața mea o zi de concediu medical.

Nu există.

Îmi pasă.

Și nu sunt pasionat, pur și simlu îmi pasă.

Nu poate să meargă bucătăria fără mine.

Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat Chefi la cuțite.

Sunt trăsnit rău.

Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia.

Să facă tot cum îi zic eu.', a povestit Cătălin Scărlătescu în podcastul lui Mihai Morar.

Citește și: Soacra l-a cucerit pe Adrian Mutu cu o mâncare specială. " Cel mai mult îmi place când gătește "

Mai multe articole din secțiunea Timp liber

Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Newsweek România Abonamente

Print

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Fără reclame
Abonează-te
Print + Digital

Print + Digital

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Digital

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Newsweek România
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te
Newsweek România
Newsweek România Ultima oră
Newsweek România
Ultima oră