Când soțul nu e „acasă”, Brigitte Pastramă, fostă Sfăt, este vizitată de cămătari înarmați cu săbii

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 24.05.2021 - 19:00
Brigitte și Florin Pastramă / Foto: stiridirecte.ro

Brigitte Pastramă s-a separat, pentru cel puțin o perioadă, de soțul său, Florin Pastramă, iar în weekend-ul care s-a încheiat s-a trezit în restaurantul său Magic Castle cu cămătari înarmați cu săbii, informează spynews.ro.

SHARE

Brigitte Pastramă a trecut prin coșmarul vieții sale și a tras o sperietură soră cu moartea, după ce sâmbătă seară s-a trezit cu cămătarii peste ea. Scenele de groază s-au petrecut la Magic Castle, afacere administrată de vedetă, unde se afla aceasta alături de câțiva membri ai personalului. Speriată pentru viața ei, bruneta a sunat imediat la Poliție.

Potrivit surselor spynews.ro, cămătarii au venit înarmați cu trei macete și i-au amenințat pe clienții localului să nu plătească ceea ce au consumat. În acel moment era organizată o petrecere, unde au participat și prieteni de-ai lui Florin Pastramă, iar agresorii au făcut un scandal monstru în restaurantul divei.

Citește și: Interlopul Stripăru era hotărât să-i taie urechea și să-i omoare familia unui alt român în Belgia

Managerul restaurantului l-a sunat imediat pe Florin Pastramă. Acesta ar fi afirmat că „Vedeți dacă nu sunt eu acolo?! O să pățiți din ce în ce mai des asta.”

Brigitte și Florin Pastramă au decis să se separe pentru o perioadă

În urmă cu câteva săptămâni, Brigitte și Florin Pastramă au decis să se separe pentru o perioadă și să locuiască fiecare în case diferite. Certurile din cauza banilor și proprietăților au atins cote maxime, iar sandalul dintre ei s-a extins și mai mult.

Citește și: Daniela Crudu are un țel în viață: „Nu vreau să mă mărit. Să devin milionară, da”

Cu toate că și-au petrecut sărbătorile de Paște despărțiți, soțul vedetei a decis să se întoarcă acasă și să își rezolve problema proprietăților la notar pentru a îngropa securea războiului.

Cine este Brigitte

Brigitte Sfăt este un adevărat personaj de telenovelă. A devenit cunoscută ca manechin, mai ales după ce a câștigat ”Top Model România” și ”Top Model of the World”.

Până să-l întâlnească pe Florin Pastramă, Brigitte a mai fost căsătorită de trei ori cu Octavian Sfăt, Ovidiu Torj și Ilie Năstase.

Cine este Florin Pastramă

Brigitte l-a cunoscut pe Florin la „Ferma 2019”, unde și-au și unit destinele. Au intrat în competiția de la ProTV logodiți cu alte persoane și au ieșit împreună. A urmat o nuntă fastuoasă, iar Brigitte declara atunci că nu-și dorește nimic altceva decât să-l facă pe Florin tată.

Florin este verișorul Ralucăi Pastramă, soția lui Pepe. Deși a devenit cunoscut prin prisma căsătoriei cu Brigitte, Florin Pastramă nu a stat departe de lumina reflectoarelor.

Acesta a avut o relație cu Raluca Podea, pe care a cerut-o în căsătorie înainte de a ajunge la Fermă. 

Lui Florin Pastramă îi place să trăiască în lux, după cum a declarat chiar el. Are haine scumpe, bea şampanie fină şi merge în saloanele de înfrumuseţare la manichiură şi pedichiură, informează stiridirecte.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te