Buhnici, teorie economică după vergeturi: „Scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă”

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 16.12.2022 - 10:38
George Buhnici / Foto: George Buhnici, Facebook

După ce a scandalizat internetul cu părerea sa despre vergeturi și celulită, influencerul George Buhnici lovește din nou. De data aceasta, se dă analist economic pe Twitter, apreciind că „scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă”.

SHARE

Într-o postare pe contul său de Twitter, George Buhnici apreciază că scumpirile sunt binevenite pentru că oamenii au devenit leneşi şi muncesc doar atunci când rămân fără bani.

„Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani de cheltuit. Problema e că banii nu au valoare doar pentru că scrie pe ei. De aceea, scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă după ce am aflat cu toții că se poate munci altfel sau mai puțin”, a scris George Buhnici pe Twitter. 

Citește și: Buhnici, controversat: Bărbații aduc mai mulți bani acasă decât femeile și mor tineri, de infarct

„Se poate trăi decent fără să te prăjești la muncă”

„S-au dus vremurile când un om de clasă mijlocie putea produce cât să plătească și casă și mașină și să țină soția acasă cu copiii. Erau vremuri mai bune? Nu cred. Sărăcia era mai dură în alte părți. Cred că e important să nu uităm.

Se poate trăi decent fără să te prăjești la muncă dar poți deveni prosper dacă îți dorești și tragi tare. E un moment valoros pentru umanitate. Avem opțiuni. Nu sunt geniale dar sunt mai multe și diferite decât au avut cei dinainte”, a mai postat Buhnici pe Twitter. 

Citește și: VIDEO Dacă George Buhnici nu suportă „vergeturile”, soției sale nu-i place „mâncarea de săraci”

„Se înrăutățește însă diferența dintre bogați și săraci. Nu e normal să pui jumătate din avere în buzunarele a 1%. Lumea nu e încă în echilibru dar sărăcia e mai mică totuși ca niciodată. Adevărata pierdere e subțierea clasei mijlocii care gândește, creează, schimbă”, a mai spus fosta „vedetă” ProTV. 

Reacții la teoria despre scumpiri a lui Buhnici

Evident, „teoria” despre scumpiri enunțată de George Buhnici pe Twitter a devenit virală și a stârnit un val de reacții. 

- „Deci, hai la muncă, băiețel, fiind iarnă vergeturile nu se mai văd”.

- „O fi băut după nevasta lui Moisescu”.

- „Momentul ăla, când arăți că nu prea ai vergeturi. Pe creier”.

George Buhnici a fost amendat cu 20.000 de lei de CNCD pentru „vergeturi” și „celulită”

“Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici.Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu as vrea să mi se interpreteze, suntem la un festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală fetelor!”

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a spus Buhnici într-un interviu pentru Antena Stars.

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!” Câți ani îi dai?”(…) Băi, dacă îți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră, că dacă scazi cât i-ai dat tu cu cât are ea, minoră iese”, a conchis acesta.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te