Au forțat Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu despărțirea de Antena 1? Cu ce post Tv s-ar fi înțeles

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 17.10.2023 - 10:40
Au forțat Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu despărțirea de Antena 1? Cu ce post Tv s-ar fi înțeles - Foto: Facebook/Chefi la cutite

Cei trei bucătari-jurați dați afară de la Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea, se pare că au forțat despărțirea de Antena 1. Potrivit unor surse, chefii au negociat și s-ar fi înțeles să facă o nouă super-emisiune la un post Tv concurent.

SHARE

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea au forțat despărțirea de Antena 1 negociind în secret cu Pro TV, principalul post Tv concurent și postul care, cu ani în urmă, i-a consacrat pe cei trei chefi, lansarea unei noi super-emisiuni culinare, potrivit unor surse cancan.ro.

Mai mult, se pare că, în negocierile purtate de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu cu Pro TV ar fi inclusă și Mona Segall, producătoarea show-ului Chefi la Cuțite de la Antena 1, care, în trecut, a fost și ea la Pro TV. 

Citește și: Dumitrescu, Scărlătescu, Bontea, dați afară de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-au enervat pe producători

Au forțat Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu despărțirea de Antena 1? Cu ce post Tv s-ar fi înțeles

„Nimeni nu pleacă atunci când se află în vârful muntelui, mai ales că ei au un contract extrem de strict, cu clauze contractuale uriașe.

Da, cei trei chefi ar fi avut discuții cu Pro TV, într-o perioadă în care mai mulți membri ai echipei erau curtați de același post, care plănuia să aducă înapoi “În barcă”, chiar echipa care a plecat în 2014 de la Pro pentru a merge la Antene. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Dăcă în urmă cu 9 ani, ei au fost un grup unit și nimic nu i-a putut întoarce din drum, iată că de data aceasta, câțiva au decis să rămână la Antena 1.

Nu același lucru s-a întâmplat cu cei trei chefi, care au decis să meargă pe un drum separat. Dar împreună, mereu împreună, pentru că fiecare dintre ei este conștient de faptul că aceasta este rețeta perfectă a succesului lor.

Poate că întreaga poveste pare o trădară la adresa Monei Segall, dar fiecare întâmplare are două sau mai multe povești.

Până acum s-a spus numai una. Nimeni nu a trădat pe nimeni, până la urmă este vorba despre un business”, a declarat sursa cancan.ro. 

Citește și: Cine îi va înlocui pe Dumitrescu, Scărlătescu, Bontea în Chefi la Cuțite. Ei sunt marii favoriți

Pentru fiecare zi de filmare la Chefi la Cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încasau câte 5.000 de euro fiecare de la Antena 1.

În 2022, cei trei au filmat cele două sezoane în 77 de zile, iar in 2023 au avut 30 de zile lucrate. Astfel, la un calcul simplu, anul trecut, fiecare chef a încasat 385.000 euro, iar anul acesta 150.000.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te