Artistul care s-a îndrăgostit nebunește de Marina Voica. Solista își pierde al doilea soț la 43 ani

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.09.2023 - 00:11
Marina Voica în „Țărmul nu are sfârșit” - Foto: Facebook / Studiourile Buftea / România în culori

Horia Moculescu a făcut o pasiune nebună pentru Marina Voica în urmă cu 60 de ani. Artista cu 1.000 de șlagăre a avut trei mari iubiri, una dintre ele fiind artistul Laurențiu Cazan.

SHARE

Horia Moculescu și-a amintit cât de mult a iubit-o pe Marina Voica. El a făcut dezvăluiri „fără perdea”.

„Nu exista unul dintre noi să nu încerce să-i facă un pic de curte. Marina avea un farmec absolut și o senzualitate ce-o făcea mult mai atrăgătoare, o armă extraordinară. Pe vremuri făceam turnee din vagon, acolo era mai toată viața noastră, nu aveam secrete.

Artistul care s-a îndrăgostit nebunește de Marina Voica. Solista își pierde al doilea soț la 43 ani

Marina avea și un mare defect. Faptul că nu cânta niciodată fals”, spunea Moculescu. Acesta regretă scurta colaborare dintre ei.

„După atâția ani, între noi n-au rămas decât vorbe, amintiri și mi-e rușine că nu i-am făcut decât două melodii în toată cariera sa. Dintre care una chiar a fost scoasă de la radio din pricina cenzurii', regretă compozitorul.

„Marina tu știai că vorbesc despre tine. Eu am atâtea de spus despre tine. N-aș vrea ca lumea să nu știe că primul turneu împreună cu tine a fost în 1964. Plecam în turneu cu lunile. Mergeam cu vagonul de dormit și ne trezeam, ne culcam împreună. (…) Știa de atunci că țineam la ea. Pleca ea undeva fără să știu eu?”, declara Horia Moculescu.

Marile iubiri ale marinei Voica

Marina Voica va deveni văduvă la numai 43 de ani. Ulterior, se va căsători cu un artist celebru mult mai tânăr. Artista va trăi o poveste de iubire cu un grec care o va aștepta 20 de ani.

„Într-o zi, m-a sunat un doctor, Viorel Teodorescu. Mă văzuse la televizor și se îndrăgostise de mine. Ne-am întâlnit o dată, de două ori… Până la urmă, m-am îndrăgostit și eu de el. Târziu am aflat că nici măcar nu era doctor, era doar student. Pe mine însă deja nu mă mai interesa. Îl iubeam și era destul… Am divorțat de Voica, după șase ani de căsătorie“, povestea Marina Voica în Revista Tango despre al doilea său soț.

Cei doi aveau să fie împreună timp de 17 ani. În 1981, medicul a murit de cancer.

Citește și: Văduvă la 43 ani, Marina Voica se recăsătorește cu un bărbat celebru cu 20 de ani mai tânăr

Iubirea-fulger cu Laurențiu

În 1984, însă, Marina Voica s-a îndrăgostit din nou. De data asta de un tânăr de 24 de ani: Laurențiu Cazan. Ea avea 47. 
Ea, cu disperarea vârstei, pentru că știa care sunt șansele de durată ale unei asemenea „obrăznicii“ amoroase, el cu inocența tânărului abia ieșit din găoacea adolescenței.

Au trăit împreună, ca soț și sotie, trei ani. „Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine, Laurențiu este un geniu muzical“, a spus artista.

Iubirea lor a durat 3 ani.

Marina s-a retras din viața muzicală și trăiește dintr-o pensie infimă.

Citește și: Marina Voica, artista cu 1.000 de șlagăre lansate, nu primește pensie. Suma infimă din care trăiește

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te