Văduvă la 43 ani, Marina Voica se recăsătorește cu un bărbat celebru cu 20 de ani mai tânăr

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.06.2023 - 10:12
Văduvă la 43 ani, Marina Voica se recăsătorește cu un bărbat celebru - Foto: Facebook / Studiourile Buftea

Marina Voica va deveni văduvă la numai 43 de ani. Ulterior, se va căsători cu un artist celebru mult mai tânăr. Artista va trăi o poveste de iubire cu un grec care o va aștepta 20 de ani.

SHARE

Marina Voica s-a născut în Uniunea Sovietică în 1936. Face parte din generația de aur a muzicii ușoare românești alături de Angela Similea, Mirabela Dauer, Corina Chiriac. După o viață agitată artistic și sentimental, artista spunea recent că s-a retras la Breaza.

Artista a trecut prin clipe grele în urmă cu un an, când a fost nevoită să suporte o operaţie la inimă. Organul a fost afectat din cauza unei probleme din tinerețe.

Citește și: Florin Zamfirescu dezvăluie de ce a murit Adrian Pintea, colegul său de cameră. În ce capcană căzuse

"Nu mai puteam să respir, nu mai puteam să fac nici 10 paşi", a mărturisit artista într-un interviu. Despre ea se spune că a înregistrat sute de melodii, poate doar Gică Petrescu să o fi depășit.

Marina Voica a avut o viață sentimentală trepidantă

Marina avea să se mărite de tânără cu Marcel Voica. Ea era studentă în anul întâi la Finanțe, la Moscova, iar el, de asemenea student, dar cu trei ani mai mare. Venise din România cu recomandări speciale din partea partidului și cu viza autorităților sovietice care, pe vremea aceea, tăiau și spânzurau în toate țările lagărului socialist… S-au întâlnit, s-au plăcut, au început să se vadă....

Citește și: Florin Piersic nu trebuia să îl joace pe Mărgelatul. A cui a fost ideea să „scuipe” semințe în film

„Aveam 19 ani – povestește Marina Voica – și eram fată mare… Marcel Voica intrase în viața mea și toată lumea știa că suntem împreună. Dar trebuia să plece pentru că terminase facultatea.

Eram total dezorientată, aveam nevoie de el. Așa că am hotărât să mă mărit… Dar dacă n-ar fi murit mama, nu făceam pasul ăsta și n-ajungeam în România. Cine știe cum ar fi fost viața mea… Tata l-a rugat pe Marcel să mă mai lase în Rusia, până-mi iau diploma. Marcel a fost de acord… Am apucat să trăim ca soț și sotie doar un an. După care Marcel a plecat în România“, a spus artista.

Încet-încet, Marcel Voica s-a instalat confortabil în sufletul fetei. Ușor-ușor relația s-a stins și după 6 ani au divorțat.

A rămas văduvă la 43 de ani

Se va recăsători la vârsta de 26 de ani. Medicul Viorel Teodorescu era cu 3 ani mai mic. 

„Într-o zi, m-a sunat un doctor, Viorel Teodorescu. Mă văzuse la televizor și se îndrăgostise de mine. Ne-am întâlnit o dată, de două ori… Pâna la urmă, m-am îndrăgostit și eu de el. Târziu am aflat că nici măcar nu era doctor, era doar student. Pe mine însă deja nu mă mai interesa. Îl iubeam și era destul… Am divorțat de Voica, după șase ani de căsătorie“, povestea Marina Voica în Revista Tango.

Cei doi aveau să fie împreună timp de 17 ani. În 1981, medicul a murit de cancer.

Iubirea-fulger cu Laurențiu

În 1984, însă, Marina Voica s-a îndrăgostit din nou. De data asta de un tânăr de 24 de ani: Laurențiu Cazan. Ea avea 47. 
Ea, cu disperarea vârstei, pentru că știa care sunt șansele de durată ale unei asemenea „obrăznicii“ amoroase, el cu inocența tânărului abia ieșit din găoacea adolescentei.

Au trăit împreună, ca soț și sotie, trei ani. „Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine, Laurențiu este un geniu muzical“, a spus artista.

Iubirea lor a durat 3 ani. În acest timp, a cunoscut un tânăr grec care era student la medicină în România. Între ei era, de asemenea, o diferență de mai bine de 25 de ani. Nu s-a întâmplat nimic între ei atunci.

Un grec a așteptat-o 20 de ani

S-au reîntâlnit în 2003 când artista avea 66 de ani.

„Îmi aflase numărul de telefon de la Margareta Pâslaru. De atunci, de șase ori pe zi, m-a tot sunat din Grecia și vorbeam câte două ore. Mi-a spus cum eram îmbrăcată în prima zi când m-a văzut în urmă cu 20 de ani. Am stat două săptămâni la el acasă… Mi-e drag Gheorghios chiar și numai pentru faptul că el a fost în stare să mă iubească în tăcere timp de 20 de ani“ – continuă Marina.

„Cât timp am stat în Grecia, m-a tratat ca pe o prințesă. Mi-a cumpărat un fotoliu, care era, de fapt, un fel de tron. Iar eu stăteam pe acel tron. A făcut atâtea pentru mine!… Mi-a spălat și rufele… Am plecat din țară cu multe complexe. Nu mai arătam că la 40 de ani. Însă, când m-a văzut, el mi-a zis: «păpușă»! Când am revenit în țară, mi-am închipuit că n-o să mă mai sune. Că doar își satisfăcuse o curiozitate… Dar n-a fost așa. M-a sunat de cum am ajuns acasă și mi-a zis: «Ce pustie e casa! Așa mi-e dor de dumneavoastră! Vă aștept în septembrie».“

Artista nu a mai revenit în Grecia și nu l-a mai revăzut. S-a retras la Breaza, departe de luminile scenei, unde are o casă. Spune că se simte minunat singură. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te