VIDEO Andrei Partoș, despre Chirilă, Smiley, Irina și Theo: ipocrizie, incultură, mecle inexpresive

DE Adrian Costin | Actualizat: 17.10.2022 - 13:22

Comentatorul muzical Andrei Partoș a spus despre show-ul Vocea României că este "greu de înghițit" și spune despre jurați că "au mecle inexpresive" și dau dovadă de "ipocrizie, demagogie, incultură".

SHARE

„VOCEA ROMÂNIEI? GREU DE ÎNGHIȚIT. Ipocrizie, demagogie, reacții absolut aiurea, incultură, mecle inexpresive, nefirescul la suprem. Ba mai mult, o fetiță de 17 ani cântă o piesă Rimes, care e în juriu și o face mai bine ca ”vedeta”, dar care nu se întoarce. Văd zeci de ediții din alte țări cu Vocea.

Cea de la ProTV e obosită, chinuită…greu de înghițit. Muzica pe care o aud, nu spune nimic. Cum adică ai ales o piesă care nu e de voce? Păi concurenții vin direct din stradă și se pun pe cântat? Lipsa competiției teve îi face pe producători să creadă că fac ceva nemaipomenit. No more!

P.S. L-am văzut pe Claudiu Mirică, revenit după 11 ani de absență din țară. A cântat în franceză pentru că trăiește la Paris. Un moment plăcut, ușor patetic. Jurații nu știau franceză. Dar trăiesc intens cu accentul moldovenesc. Claudiu a ajuns în echipa lui Denis (The Motans). Da, îți trebuie curaj pentru a merge la o astfel de emisiune, dar nu pentru că ar fi nivelul ridicat”, a scris Andrei Partoș pe pagina sa de Facebook.

Citește și: EXCLUSIV 4.000 de copii, abandonați în primele 6 luni ale anului. De 5 ori mai puțini, adoptați

Născut la Brașov, Andrei Partoș, în vârstă de 73 de ani, a devenit o legendă după ce a încins atmosfera în Costineşti în anii comunismului. DJ-ul anilor ’70-’80 a reuşit, într-o perioadă în care cenzura era la ordinea zilei în viața culturală, să creeze o stare de libertate în Staţiunea Tineretului.

Vocea României, lider absolut de audiență

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:02, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.2 puncte de rating și 26.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 3.5 puncte de rating și 11.6% share. 

Aproape 1,4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:44, aproape 1,7 milioane de români se uitau la Vocea României.

Ioana Vecerdea, tânăra de 18 ani care a ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă, a povestit cât de importantă este muzica pentru ea și de ce a ales să vină la Vocea României: „Probabil mi-am pierdut încrederea în mine în momentul în care am fost judecată de oameni, de colegii de clasă, legat de modul în care arăt. Înclusiv profesorii mă judecau. Simțeam că nu mă pot ridica la standardele societății, dar s-au schimbat lucrurile. Am realizat că oamenii, îndiferent de situație, or să comenteze. Muzica este modul în care mă exprim cel mai bine, e un fel de terapie.” 

„Știu că par, câteodată, balaur, dar nu sunt chiar ce par. Pot să fiu un tip cald și bun, dar și serios, și organizat”, i-a spus Tudor Chirilă. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te