Unii dintre cei mai cunoscuți experți din industrie vin la prima editie IQ DIGITAL Summit de la Iasi

DE Newsweek România | 13.05.2022 - 14:23
Richard van Hooijdonk
Nou ministru al Digitalizării, Sebastian Burduja
Radu Georgescu - Gecad Ventures

Printre invitați sunt co-fondatorul Skype Jonas Kjellberg, futurologul Richard van Hooijdonk, noul responsabil cu digitalizarea României, ministrul Sebastian Burduja și antreprenorul tech Radu Georgescu.

SHARE

IQ DIGITAL Summit IASI - primul eveniment cu public din cadrul proiectului IQ Digital va aduce la Iași, în 27 mai, doi cunoscuți experți globali din tehnologie, lideri din digitalizare, si alți invitați speciali.

Printre acestia, noul ministru al Cercetării, Inovării si Digitalizării – Sebastian Burduja si cunoscutul antreprenor în serie Radu Georgescu Summit-ul - care va avea loc într-o locație emblematică pentru oras, Teatrul Național “Vasile Alecsandri” - va fi deschis de Jonas Kjellberg, unul dintre fondatorii Skype, care, în materialele sale educative si inspirationale, vorbește despre toate aspectele unui business modern din zona tech:

Kjellberg a fondat și Campuz Mobile (cumpărat de Vodafone), unde a fost și CEO, a fondat Player.io (cumpărat de Yahoo!) și a prezidat board-ul iCloud (cumpărat de Apple). În prezent, e investitor în BCG Digital Ventures și Gear Up Ventures.

Un alt speaker asteptat este extravagantul futurolog Richard van Hooijdonk - CEO al Trendforce.one – cel care va aduce pe scena IQ DIGITAL Summit cele mai noi ipoteze însoțite de soluții pentru adaptarea la schimbările fundamentale prin care trece omenirea.

Van Hooijdonk (foto) e unul dintre experții care vorbește frecvent la Google, Meta, IBM sau Microsoft despre trendurile care vor redesena viitorul. Invitatul nu e doar un teoretician cu soluții ieșite din comun.

El e cunoscut și pentru faptul că e “experiment focused”: de-a lungul timpului, și-a implantat chiar diverse chip-uri (prin care își conduce mașina, de exemplu) spunând că vrea să “experimenteze fizic” viitorul.

Câteva dintre ideile sale, în acest scurt video

Dar cum se traduc schimbările viitorului în mediul de afaceri din România? Ne ajută să înțelegem invitați precum Sergiu Manea, CEO BCR sau Marian Ignat, Director Executiv Distribuție Retail BCR, împreună cu experți ai acceleratorului de business InnovX.

Nou ministru al Digitalizării, Sebastian Burduja, va participa la o sesiune intensivă de întrebări si răspunsuri din partea mai multor lideri din tehnologie iar cunoscutul antreprenor tech Radu Georgescu va susține o prezentare specială.

Lui i se vor alătura cunoscuți antreprenori si lideri din tehnologie, printre care partenera si CEO SanoPass Delia Iliasa, cunoscutul producător de conținut George Buhnici, expertul in e-guvernare Radu Puchiu, fondatorul Adservio Alexandru Holicov, fondatorul Fab Lab Iasi, Dan Zaharia si mulți alții.

●      Lista speakerilor se va actualiza constant pe site-ul oficial al summit-ului.

Un alt moment cheie al evenimentului îl va reprezenta prezentarea si sesiunea Q&A a unuia dintre cei mai cunoscuți antreprenori în serie din tehnologie, Radu Georgescu - Gecad Ventures.

Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – o inovație BCR - ca un format informativ si educațional hybrid media, cu conținut ce îmbină cultura digitală cu tehnici din televiziune, menit să ajute la rezolvarea provocărilor întâmpinate în procesele de digitalizare cu care se confruntă antreprenorii din sectorul IMM din România.  

După succesul primului sezon - la care au participat peste 30 de experți și lideri de opinie din zona tech si care a ajuns la peste 150.000 de antreprenori români interesati de digitalizare -, organizatorii au decis extinderea si cu un format dedicat marilor comunități profesionale tech si IT locale.   Iasi e primul mare oras unde se lansează conceptul în formatul eveniment cu public.

Accesul la IQ DIGITAL Summit din 27 mai se va face gratuit, în limita locurilor din Teatrul Național Iasi si pe baza unei aplicații - disponibile AICI.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te