Marius Şumudică şi Florin Prunea au oprit negocierile cu Mititelu, pentru FCU Craiova

DE Florin Budescu | Actualizat: 28.08.2023 - 10:27
Marius Şumudică şi Florin Prunea au oprit negocierile - Foto: INQUAM PHOTOS/Bogdan Danescu - Mircea Manole

Marius Șumudică (52 de ani) nu va fi antrenorul echipei FCU Craiova 1948. Iar Florin Prunea (55 de ani) a oferit prima explicaţie publică, după ce negocierile cu familia Mititelu pentru preluarea postului de președinte la FCU Craiova, nu s-au putut finaliza.

SHARE

Deși sâmbătă seară atingerea unui acord părea iminentă și inclusiv Marius Șumudică a anunțat că i-au fost respectate toate solicitările, duminică a apărut o răsturnare de situație!

Marius Şumudică şi Florin Prunea au oprit negocierile

”E un club care mi-a oferit toate condițiile. Am vorbit cu Adiță, patronul. Mi-a oferit toate condițiile de care am avut nevoie. Mai mult, o să vorbesc pe teren” - Marius Șumudică, conform DigiSport.

Adrian Mititelu i-a trimis draftul de contract lui Marius Șumudică, antrenorul l-a analizat și a fost de acord cu aproape toate solicitările patronului clubului.

Au existat, însă, neînțelegeri în ceea ce privește clauza de reziliere a contractului și prima de instalare pe care urma să o primească Marius Șumudică. Antrenorul a solicitat modificări în acest sens, dar Adrian Mititelu nu a fost de acord.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, prima reacție după revenirea lui Reghe la Craiova: „E ultimul drum”

În acest moment, după cea mai recentă rundă de negocieri, șansele ca Marius Șumudică să ajungă la U Craiova 1948 sunt minime.

:i Florin Prunea părea că va ajunge în conducerea echipei oltene, însă cele două părți nu au ajuns la un numitor comun.

Fostul mare portar al „naționalei” a declarat nu s-a înțeles cu Adrian Mititelu, din cauza unei singure clauze, fără să o dezvăluie. Prunea a subliniat însă că negocierile nu au căzut pentru că Marius Șumudică nu a mai ajuns pe banca lui FCU Craiova.

Citeşte şi: U Craiova 1948, a lui Adrian Mititelu, are alt nume, după pierderea palmaresului Craiova Maxima

„Am zis de aseară că până nu se semnează nu e nimeni sigur de nimic. Nu a avut legătură cu Șumudică, nu am fost la pachet. Marius a negociat contractul lui cu Mititelu, eu mi-am negociat separat.

Nu am fost legați. Mi-ar fi plăcut să lucrez cu Șumi. Când am fost întrebat de Mititelu despre el, am spus «da» din prima. Eu am vrut să mă duc, dar e vorba de o clauză contractuală, în rest era totul pefect. Oamenii au fost corecți, am discutat cu Adrian Mititelu și băiatul lui.

A fost o singură clauză la care ne-am împotmolit. Am vorbit azi cu Adiță Mititelu și din păcate nu s-a legat. Le doresc baftă multă, telefonul meu rămâne deschis", a declarat Prunea, conform gsp.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te