Lăsat lefter după divorț, Dorinel Munteanu a primit o factură de 200.000€. De ce îl acuză pe Becali

DE Alex Darvari | Actualizat: 18.11.2022 - 11:59
Dorinel Munteanu - FOTO: gsp

Necazurile continuă pentru mare fotbalist Dorinel Munteanu. După ce a ajuns falit în urma unui divorț, acum Dorinel s-a trezit că are de achitat o factură de 200.000 de euro de la clubul patronat de Becali.

SHARE

Dorinel Munteanu (54 de ani), jucător la FCSB între 2004 și 2005, a dezvăluit că a pierdut procesul dus împotriva clubului patronat de Gigi Becali. Acum e nevoit să plătească 200.000 de euro la Fiscul din Germania.

FCSB nu i-a plătit lui Dorinel Munteanu impozitele pe venit în perioada 2004-2005, când acesta a evoluat la echipa roș-albastră.
Fiscul din Germania, țară unde Dorinel este rezident, a descoperit acest lucru atunci când i-a solicitat acestuia o situație a impozitelor plătite pe durata carierei de fotbalist.
Dorinel și FCSB s-au judecat câțiva ani în acest caz, iar în ultima instanță clubul lui Gigi Becali a avut câștig de cauză, scrie gsp.ro

„Am avut proces, am pierdut, acum sunt bun de plată. Trebuie să plătesc la Fiscul german vreo 200.000 de euro. Toate instanțele din România au dat câștig de cauză FCSB-ului, acum sunt bun de plată.

Dumnezeu o să vadă și o să facă dreptate într-un fel sau altul. Eu nu am cerut niciun ban de la domnul Becali, doar să facă o confirmare a plății taxelor pentru mine din contractul de la vremea respectivă. Nu s-a făcut acest lucru”, a spus Munteanu.

Dorinel nu are avere și nu are de unde plăti

Munteanu este, acum, antrenorul echipei de fotbal Oțelul Galați în liga a doua. De aici poate încasa între 2.000 și 3.000 de euro cel mult.

De curând, Newsweek România a publicat declarația de avere a lui Munteanu din care reieșea că acesta deține un singur BMW vechi, nu are conturi în bancă și nici terenuri sau case. La situația asta a ajuns după divorț.

Citește și: Dorinel Munteanu rămâne cu un BMW vechi după divorț, deși a câștigat milioane $. Viciul ce l-a răpus

Dorinel s-a despărțit, în 2015, de Simona, femeia care i-a stat alături timp de 27 de ani. Motivul pentru care au divorțat au fost problemele mari pe care Dorinel le-a avut cu alcoolul. Deși, fotbalistul susține că acest viciu l-a luat după divorț. În urma separării, fosta soţie s-a ales cu mare parte din averea lui Munti, printre care şi casa din Koln.

Dorinel Munteanu a pierdut toată averea agonisită ca fotbalist în România și Germania și pentru că a făcut afaceri greșite.

Citește și: Belodedici a fugit în Iugoslavia cu fosta iubită a lui Balint. La divorț, soția a luat casa și banii

Potrivit declarației sale de avere depusă când a candidat la alegerile parlamentare, Munteanu are doar un BMW din 2009. Declarația de avere e mai jos.

Citește și: Ex-medicul Naționalei de Fotbal: Cine i-a dat Simonei substanțele știa ce face. Are și un suspect

Declarațiile lui Dorinel
"Niciun divorț nu este ușor. M-a afectat foarte mult. Așa am ajuns să cad în patima băuturii. Toți îmi spuneau că trebuie să mă opresc, chiar și fiica mea, dar parcă nu auzeam pe nimeni. Problema era la mine, eu trebuia să înțeleg că eram la marginea prăpastiei şi doar singur puteam să mă opresc...

Am rămas, printre altele, inclusiv fără proprietatea de la Koln, pe care a luat-o fosta soție. Nici în afaceri nu mi-a mers foarte bine. Aveam o firmă de transport unde am pierdut câteva sute de mii de euro. Dar cine nu pierde în afaceri?! Nu mai sunt la nivelul financiar la care am fost, dar e OK, nu mă plâng.

Mai am o bază sportivă la Reșița și alte mici afaceri. Nu produc foarte mult, dar important e că mi-am revenit, că sunt gata să mă apuc de treabă, să antrenez, pentru că asta îmi place cel mai mult. Și, cine știe?, poate că am să pot, cândva, să îmi cumpăr iar o casă la Koln", a mai povestit Dorinel Munteanu în urmă cu mai mulți ani.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te