Halep, singură împotriva tuturor. „Trădată” de Mouratoglou pentru un jucător pe care îl vrea lider

DE Alex Darvari | 23.12.2022 - 16:35
Mouratoglou și Halep - Foto: Facebook

Simona Halep este pe cont propriu. Echipa condusă de Patrick Mouratoglou, care se ocupa de ea din primăvară, nu îi mai este alături. Patrick a anunțat, oficial, că scopul său este să aducă un nou jucător pe prima poziție în lume.

SHARE

Roxadustat este un inhibitor al HIF prolitil-hidroxilază care crește producția endogenă de eritropoietină și stimulează producția de hemoglobină și de globule roșii.

Citește și: Informație - șoc din Spania: Simona Halep va fi suspendată doi ani. „Nu va mai reveni pe teren”

 Halep a fost suspendată de Federația de Tenis și riscă o suspendare finală de 4 ani.

Citește și: Șansă pentru Halep. Confirmare că ar fi putut consuma carne contaminată. Steroizii din vaci de vină?

Patrick Mouratoglou a fost angajat în urmă cu câteva luni de Simona Halep și acesta, în scurt timp, și-a impus o echipă extinsă. După ce Halep a fost depistată pozitiv, susținerea acestuia a fost ca și inexistentă. Mai mult, Mouratoglou și-a găsit un nou job care îi ocupă tot timpul.

Anunțul momentului de la Mouratoglou

Jucătorul de tenis Holger Rune a încheiat sezonul trecut în cel mai bun mod posibil după ce a câștigat turneul ATP1000 de la Paris. Clasat pe locul 11, Rune a creat un parteneriat excelent cu noul său antrenor Patrick Mouratoglou, scrie tennistonic.com.

Antrenorul Patrick Mouratoglou crede că Holger Rune are șanse să devină cel mai bun jucător din lume în 2023. Rune l-a învins pe Novak Djokovic în finala de la Paris. După victoria sa de la Paris, Rune a intrat în top 10 pentru prima dată în cariera sa și a atins locul 10 în topul carierei.

Despre lumea runelor nr.1


În timpul unui interviu recent, Patrick a explicat de ce crede că Holger poate fi în fruntea clasamentului. „Numărul 1 mondial anul viitor, este realist? De ce nu. Când poți face ceea ce a făcut el, orice este posibil. Acum, toată lumea va cere ca el să poată evolua așa cum a făcut la Bercy, pe tot parcursul anului, și mai ales în Grand Slam și în Masters 1000, unde contează cel mai mult”, a spus Patrick.

„Deci nu va fi ușor, evident, dar dacă ar fi ușor să fii cel mai bun din lume, am ști deja. Este realist? Nu este nerealist. Va fi extrem de dificil, dar nu este irealist”, a spus Mouratoglou.

Mouratoglou a primit, oficial, acceptul Simonei halep pentru a antrena un alt jucător, în particular pe Rune. Tot oficial, americanul rămâne antrenorul Simonei, dar nu pare implicat în procesul în care Halep va încerca să își dovedească nevinovăția.

Potrivit ultimelor informații, Halep a ingerat substanța interzisă în preajma US Open. Ea a fost „dopată” accidental atunci când a luat suplimente contaminate cu Roxadustat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te