Greșeala carierei? Simona Halep, „trădată” de echipa Mouratoglou, care a lăsat-o să se apere singură

DE Alex Darvari | 17.12.2022 - 10:25
Antrenorul și Halep - Foto: Twitter

Niciunul din cei care au fost în echipa Mouratoglou nu o susține pe Simona Halape care încearcă să dovedească faptul că nu a luat conștient substanțe dopante,.

SHARE

Roxadustat este un inhibitor al HIF prolitil-hidroxilază care crește producția endogenă de eritropoietină și stimulează producția de hemoglobină și de globule roșii.

Citește și: Informație - șoc din Spania: Simona Halep va fi suspendată doi ani. „Nu va mai reveni pe teren”

Halep a fost suspendată de Federația de Tenis și riscă o suspendare finală de 4 ani.

Citește și: Șansă pentru Halep. Confirmare că ar fi putut consuma carne contaminată. Steroizii din vaci de vină?

Patrick Mouratoglou a fost angajat în urmă cu câteva luni de Simona Halep și acesta, în scurt timp, și-a impus o echipă extinsă. După ce Halep a fost depistată pozitiv, susținerea acestuia a fost ca și inexistentă. Mai mult, Mouratoglou și-a găsit un nou job care îi ocupă tot timpul.

Mouratoglou și-a găsi un nou angajament

Noul ele al lui Mouratoglou Rune Holger a cucerit cel mai important titlu al carierei, scor 3-6, 6-3, 7-5 în finala cu Novak Djokovic, la Mastersul de la Paris. Colaborarea dintre cei doi va continua și în 2023.

Și cel mia controversat membru al (fostei) echipe a Simonei Halep merge mai departe spre noi succese. 

Nina Wennerstrom, managera suedeză angajată de Simona Halep în 2022, a anunțat extinderea companiei de manangement sportiv Wesport, care va începe operațiunile în America Latină. Wennerstrom a fondat Wesport în anul 2014, având în portofoliu clienți din fotbal, hochei și tenis. Wennerstrom este totodată și CEO-ul agenției.

Nina este cea care a înlocuit-o în echipa Halep pe Virginia Ruzici care i-a fost manager de la începutul carierei.

Nina Wennerstrom, managera suedeză angajată de Simona Halep în 2022, a făcut un anunț spectaculos despre agenția de management sportiv care îi reprezintă interesele româncei.

Nina Wennerstrom a anunțat extinderea companiei de manangement sportiv Wesport, care va începe operațiunile în America Latină. Wennerstrom a fondat Wesport în anul 2014, având în portofoliu clienți din fotbal, hochei și tenis. Wennerstrom este totodată și CEO-ul agenției.

Simona Halep vrea să își demonstreze nevinovăția

Fostul antrenor al Simonei s-a aflat, luna trecută, în România. Cahill a discutat situația Simonei cu Daniel Dobre și Teo Cercel, care au fost în echipa Simonei.

Dar, Cahill s-a întâlnit la Paris și cu fostul manager Virginia Ruzici, pe care Halep a concediat-o după ce Mouratoglu i-a devebit antrenor. Subiect de discuție a fost Simona Halep. 

„Am încercat primul meu selfie, dar nu a fost un mare succes, așa că l-am lăsat pe profesionist! A fost minunat să te revăd la Paris, D”, a spus Virginia Ruzici după întâlnirea cu Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te