Confruntarea zilei! Antivaccinista Monica Pop o contrazice dur pe conspiraționista Șoșoacă

DE Mircea Marian | Actualizat: 12.01.2021 - 22:55

Medicul Monica Pop, care a anunțat public că nu se va vaccina anticovid, o contrazice pe senatoarea AUR Diana Șoșoacă, după ce aceasta din urmă a susținut că Bogdan Stanoevici nu a murit de covid-19.

SHARE

Într-o postare pe Facebook, Monica Pop scrie că Stanoevici a murit de Covid-19, și nu din cauza unei infecții intraspitalicești. 

Pop scrie, cu majuscule, la fel ca și Șoșoacă, pe Facebook, că cei care susțin că Stanoevici a murit de pe urma unei infecții intraspitalicești fac aceste afirmații din rea-credință.

Citește și

VIDEO Interlopul Bebino, mare bairam cu manele și artificii ca la Revelion în arest la domiciliu

Redăm postarea Monicăi Pop, integral, păstrând redactarea ei: “BOGDAN S-A STINS DIN CAUZA COMPLICATIILOR PRODUSE DE FORMA F GRAVĂ DE COVID! NU DE ALTCEVA!

GREȘESC CEI CARE SPUN, DIN REA-VOINTĂ, CA BOGDAN S-A STINS IN URMA UNEI INFECTII DE SPITAL! NICI VORBĂ!

A AVUT UNA DIGESTIVĂ LA INCEPUT, DAR S-A VINDECAT! SPUN ASA CEI CARE NEAGA BOALA SI METODELE PROFILACTICE! SE NEGATIVASE SI LA COVID DE O LUNĂ DAR BOALA A PRODUS SECHELE PPULMONARE GRAVE.

MEDICII ANESTEZISTI SI NU NUMAI AU FACUT IMPOSIBILUL PENTRU A-L SALVA! INSĂ, NU E POSIBIL INTOTDEAUNA, DIN PACATE!“.

Citește și

Teodosie, pro-vaccinare, după ce a slujit fără mască, distanțare și a spus că înotul scapă de COVID

Cu câteva ore înainte, senatoarea Șoșoacă scria că Stanoevici nu a murit de covid și anunța solemn: “Nu ne puteți omorî pe toți“. 

Iată postarea senatoarei AUR, respectând integral modul în care a fost scrisă pe Facebook: “PENTRU TOȚI "DEȘTEPȚII " DIN MEDIA: Bogdan Stanoevici  NU A MURIT DE COVID!

SE VINDECASE LA 2 SĂPTĂMÂNI DUPA INTERNARE. BOGDAN AVEA AFECTIUNI DE O VIATA CARE NU I-AU FOST TRATATE. LA 62 DE ANI, ARATA CA LA 45.

M-A RUGAT SA LUPT PANA LA CAPAT SI SA NU MA LAS. AVIZ AMATORILOR SI CRIMINALILOR DIN SISTEM! NU NE PUTETI OMORI PE TOTI!“.

În decembrie, Șoșoacă i-a amenințat pe medicii cae-l tratau pe Stanoevici. “Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se afla in coma de aseara. A luat o infectie nosocomiala. Eu i-am avertizat sa il lase in pace si sa ii aplice un tratament mediu, nu acut pentru ca au posibilitatea sa aplice tratamente raportat la fiecare pacient in parte.

Citește și

VIDEO NASA a descoperit o bulă uriașă creată de om care protejează Pământul de radiații

Dupa avertismentul asta. Bogdan a intrat in coma. Eu sper sa nu fie o coma indusa. Eu va spun ca voi actiona in consecinta. Copilul lui a venit deja din Franta. Deja mor prea multi oameni in spitale, prea multi oameni sunt in coma si nu ar trebui sa fie. Se aduna din ce in ce mai multe probe impotriva acestor protocoale impuse si chiar voi sesiza interventia Parchetului General care trebuie sa desfasoare controale la toate spitalele”, susținea senatoarea AUR, la 20 decembrie. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te