Fostul golgheter Ionel Ganea, luat cu „duba” și amendat cu 2.650 lei de polițiști. A rămas și pieton

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 23.03.2024 - 08:52
Fostul golgheter Ionel Ganea, luat cu „duba” și amendat cu 2.650 lei de polițiști. A rămas și pieton - Foto: gsp.ro

Scandal mare, pe o stradă de lângă Arena Națională, înaintea meciului România - Irlanda de Nord. Fostul golgheter Ionel Ganea, în momentul de față antrenor la Poli Timișoara, a fost luat cu „duba” și amendat cu 2.650 lei de polițiști. I-a fost suspendat de carnetul de șofer.

SHARE

Brigada Rutieră a anunţat, vineri seară, în urma unui incident de la Arena Naţională semnalat de presa sportivă şi care l-a avut protagonist pe Ionel Ganea, că fostul fotbalist a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere şi a fost sancţionat pentru nerespectarea semnalelor şi indicaţiilor poliţistului rutier, precum şi pentru lipsa documentelor prevăzute de legislaţia rutieră în vigoare.

Citește și: România s-a chinuit în amicalul cu Irlanda de Nord, 1-1. Iordănescu: „Un adversar foarte arţăgos”

Fostul golgheter Ionel Ganea, luat cu „duba” și amendat cu 2.650 lei de polițiști. A rămas și pieton

“La data de 22 martie a.c., în jurul orei 21:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în proximitatea stadionului Naţional Arena pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă rutieră precum şi fluidizarea traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Conducătorul autovehicului nu a respectat semnalele poliţistului rutier continuându-şi deplasarea.

În acest context, iniţial, poliţiştii i-au solicitat prin intermediul staţiei de amplificare să oprească, iar ulterior, pentru că nu s-a conformat, au procedat la blocarea autovehicului, extragerea conducătorului şi conducerea acestuia la sediul Brigăzii Rutiere, pentru stabilirea situaţiei de fapt”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatura din dotare, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ”, se menţionează în comunicat, informează News.ro.

Citește și: A murit primul fotbalist român nominalizat la „Balonul de Aur” În ce echipă a jucat și câți ani avea

Brigada Rutieră a precizat că persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare 2.650 de lei, pentru nerespectarea semnalelor şi indicaţiilor poliţistului rutier, precum şi pentru lipsa documentelor prevăzute de legislaţia rutieră în vigoare, fiind dispusă totodată şi măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile. 

Fostul internaţional Ionel Ganea a fost urcat într-o maşină a Poliţiei, cu câteva zeci de minute înaintea meciului amical al naţionalei României cu Irlanda de Nord.

Ioan Viorel Ganea (50 de ani), în prezent antrenor la ACS Poli Timișoara, a jucat în echipa națională de fotbal a României, alături de care a participat la EURO 2000. A fost golgheterul Diviziei A în sezonul 1998-1999, când a marcat 28 de goluri.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te