Fost anternor la Craiova, acuzat că i-a făcut avansuri unui fotbalist. E de datoria mea să spun asta

DE Alex Darvari | Actualizat: 29.09.2022 - 10:53
Devis Mangia - FOTO: gds.ro

Fostul antrenor de la Universitatea Craiova a fost suspendat din funcția de selecționer al echipei naționale a Maltei după ce a fost acuzat că i-a făcut avansuri unui fotbalist.

SHARE

Tehnicianul a reacționat acum în presa din Italia și și-a expus punctul de vedere pe marginea acestui subiect controversat.

Fostul antrenor de la Universitatea Craiova este acuzat că i-a făcut propuneri sexuale unuia dintre elevii săi, dar susține că toate informațiile care au circulat în ultima vreme pe marginea acestui subiect sunt false.

Citește și: A fost descoperită o a patra scurgere din Nord Stream. Cum a fost detonată conducta

„În legătură cu știrile apărute în presa națională, e datoria mea să clarific că nu am avut niciodată, nici acum, nici în trecut, un comportament care să lezeze deminitatea personală sau sexuală a oricui, cu atât mai puțin a unui jucător sau membru al Federației. Este o știre nefondată și falsă care dăunează grav demnității mele personale și reputației mele profesionale. Spre deosebire de ce a transmis mass-media, Federația nici măcar nu a contestat comportamentul meu.

Citește și: ANALIZĂ Cum a ajuns Ungaria să ne umilească învingând Germania și Anglia. România, derby cu Feroe

Îmi rezerv dreptul de a depune plângere împotriva oricărei alte conduite defăimătoare. În orice caz, o comunicare ulterioară va fi convenită cu Federația Malteză, respectând corectitudinea relației profesionale existente”, se arată în comunicatul oficial transmis presei italiene de Mangia, potrivit prosport.ro.

Contractul lui Mangia cu Federația de Fotbal din Malta a fost semnat în decembrie 2019 și ar fi trebuit să se încheie în iarna anului viitor, dar situația sa este sub semnul incertitudinii în acest moment.

De udne a pornit

Publicația Times of Malta a dezvăluit faptul că Mangia ar fi fost, de fapt, suspendat în urma unei „abateri sexuale”. În această seară (marți n.red.), Malta urmează să evolueze într-o partidă amicală în compania selecționatei din Israel, iar pe bancă va lua loc Davide Mazzotta, cel care îi este secund fostului antrenor al Universității Craiova.

Sursa menționată mai sus a dezvăluit că antrenorul nu a răspuns apelurilor repetate pentru a oferi o reacție după informațiile apărute în mediul public. De cealaltă parte, nici fotbalistul nu a dorit să detalieze subiectul și i-a direcționat pe jurnaliștii maltezi către Federație.

„Am încercat de mai multe ori să obținem o reacție de la antrenorul italian în cursul zilei de marți, dar nu am reușit. Am contactat și jucătorul implicat, care ne-a spus că nu va face mai multe comentarii în momentul de față, iar întrebările trebuie trimise către Federație”, notează publicația citată.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te