Ex-iubita lui Boateng, pusă să semneze un contract de „tăcere”, cu două săptămâni înainte să moară

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 24.03.2021 - 08:44
Fosta iubită a lui Boateng a semnat un contract de „tăcere” cu jucătorul/FOTO: Instagram/Kasia Lenhardt

Dispariția Kasiei Lenhardt, care a fost găsită moartă chiar în ziua în care fiul ei împlinea 6 ani, continuă să nască discuții în Germania. Fosta iubită a fotbalistului Jerome Boateng a fost pusă să semneze un contract de „tăcere” cu jucătorul.

SHARE

Publicația germană Bild a dezvăluit recent că modelul polonez semnase un contract de confidențialitate cu jucătorul, pe 25 ianuarie, prin care se angaja la „tăcere”. Concret, Kasia Lenhardt era obligată să nu divulge absolut nimic (nici mesaje, nici fotografii) din relația ei cu Boateng. 

Citește și: Tribunalul București a emis mandat de arestare pentru interlopul Rechinu care e liber în Mexic și spune că nu-i pasă

Tânăra se angajase, prin semnătură, chiar să plătească amenzi pentru fiecare caz de încălcare a contractului, potrivit jurnaliștilor germani. Un asemenea contract este considerat unul „imoral” de avocați, însă este valabil, cel puțin până la o decizie a unui tribunal.

Citește și: VIDEO Uimitorul raport CIA despre „OZN-uri transmedium”, care operează sub apă și în aer

Cathy Hummels, prezentatoare TV și soția jucătorului Mats Hummels, de la Borussia Dortmund, a vorbit despre acest gen de contract ca o „încetare a exprimării opiniilor„. „Poți înnebuni în felul ăsta”, a mai zis ea.

Înainte să moară, tânăra care avea 25 de ani a postat un ultim mesaj pe contul ei de Instagram, urmărit de 236 de mii de oameni. ”Acum este unde tragi linie. De ajuns!”, a scris Kasia Lenhardt. Din primele investigații ale poliției germane, ea s-ar fi sinucis.

Citește și: Vrăjitoarea Mihaela, interceptată în dosarul Oanei Zăvoranu, la o gală a Institutului Cultural Român

Ex-iubita lui Boateng a semnat un contract de „tăcere” cu jucătorul, înainte să moară

 

Totodată, Cathy Hummels a detaliat și presiunea mare exercitată asupra partenerelor fotbaliștilor celebri.

Prezentatoare TV și autoare, aceasta a explicat, într-un interviu, cât de mult sunt afectate iubitele fotbaliștilor de comentariile răutăcioase de pe Social Media.

Citește și: Interlopul Vali Nebunu promovează un canal video pentru copii cu Daiana Marcu, Florin Salam și Biju

”Sunt o persoană publică și în trecut am experimentat acest fenomen, pentru că soțul meu e un fotbalist celebru. Am avut depresie severă, ajunsesem la capătul puterilor. Când am aflat de moartea Kasiei, m-a cuprins o mare tristețe.

Kasia și Boateng au fost împreună un an și trei luni, iar după ce s-au separat modelul a fost extrem de afectat. Fotbalistul a acuzat-o că l-a șantajat și a spus în presă că fosta lui iubită avea probleme cu alcoolul, în timp ce aceasta l-a numit „diavol”, potrivit Digi Sport.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.