Euro U21: Un supercar plug-in hybrid BMW i8, pentru Ianis Hagi

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 03.07.2019 - 09:46

După ce echipa de fotbal U21 a României a reușit să ajungă în semifinalele Euro 2019, iar Ianis Hagi a avut o evoluție remarcabilă, Automobile Bavaria i-a pus decarului la dispoziție un BMW i8 Coupé, culoarea Protonic Frozen Yellow.

SHARE

Automobile Bavaria, primul și cel mai important dealer BMW din România, cu o activitate de 25 de ani pe piața locală, a marcat astfel o nouă etapă în parteneriatul cu Gheorghe Hagi și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi - FC Viitorul, început acum 16 ani, în anul 2003.

Noua generație BMW i8 Coupé are design remarcabil și oferă un stil mai neconvenţional al plăcerii de a conduce. Sistemul său de propulsie inovator plug-in hybrid generează 374 de cai putere și un cuplu de 570 Nm, conferind mașinii o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde. Performanţa dinamică şi consumul mic de combustibil sunt rezultatul interacţiunii dintre motorul electric, baterie şi motorul cu ardere internă.

În condiţii meteo nefavorabile, controlul dinamic al tracţiunii (DTC – Dynamic Traction Control) facilitează pornirea prin prevenirea alunecării şi oferă tracţiune maximă. În timpul condusului, sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive intră în funcţiune şi asigură aderenţă excelentă în orice situaţie. Sistemul se activează în modul hibrid şi distribuie forţele specifice ambelor tipuri de propulsie în mod variabil către toate cele patru roţi, în funcţie de situaţie.

Cea mai impresionantă caracteristică de design este reprezentată de portierele impunătoare din fibră de carbon cu greutate redusă, care pot fi deschise uşor. Partea frontală sportivă evidenţiază caracterul individual al automobilului, iar grila dublă a radiatorului specifică BMW este încadrată de farurile cu tehnologie LED integrală şi de elementul decorativ „Air Curtain” cu design nou. Linia neagră în formă de „V” se întinde de-a lungul automobilului, începând de la capotă, şi subliniază silueta acestui model. Designul fluid impresionant optimizează fluxul de aer şi oferă lui BMW i8 caracteristici aerodinamice excepţionale.

BMW i8 Coupé este cel mai bine vândut automobil sport hibrid din lume si este liderul indiscutabil al clasei automobilelor sport hibride.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -