eFotbal: Au fost stabilite semifinalistele SuperCupei #jucămdeacasă

DE Alexandru Pop | Actualizat: 07.05.2020 - 09:02

Petrolul Ploieşti, Universitatea Craiova, Academica Clinceni şi Dinamo sunt semifinalistele SuperCupei #jucămdeacasă, turneu caritabil de FIFA20 11v11 organizat de Federaţia Română de Fotbal Virtual.

SHARE

Petrolul a trecut în sferturi de Înainte Modelu şi va juca în semifinale contra Universităţii Craiova, care a obţinut victorii în ambele manşe cu ACS Poli Timişoara.

Academica Clinceni a câştigat dubla cu Rapid şi o va înfrunta în penultimul act pe Dinamo, care a avut nevoie de trei meciuri pentru a trece de Farul Constanţa.

Faza grupelor a avut loc în perioada 21-29 aprilie, optimile de finală s-au jucat pe 2 şi 3 mai, sferturile s-au disputat pe 5 şi 6 mai, semifinalele vor avea loc pe 9 mai, iar finala se va juca în data de 10 mai.

Criteriul de departajare în fazele eliminatorii este acela al golurilor marcate în deplasare. Regula presupune că în cazul în care într-o confruntare dintre două echipe, scorul general după cele două meciuri este egal, învingătoare este declarată echipa care a marcat în "deplasare" mai multe goluri decât "acasă".

În cazul în care în ambele manşe scorurile sunt egale şi identice se joacă încă două reprize de prelungiri, de câte 15 minute fiecare. Se aplică regula golurilor marcate în deplasare şi în prelungiri. Dacă şi după terminarea acestora scorul rămâne egal identic, se execută lovituri de departajare (lovituri de la 11 metri) pentru a se stabili echipa învingătoare. Golurile înscrise din aceste penalty-uri nu se iau în considerare la rezultatul final.

Meciurile din această SuperCupă caritabilă vor putea fi afişate pe platforma partenerilor de la Bilete.ro, acolo unde cluburile pot expune bilete virtuale pe care suporterii şi iubitorii fotbalului real şi al celui virtual le pot achiziţiona, astfel încât sumele obţinute să fie donate către diverse cauze sociale: spitale, centre medicale, sportive, centre de copii şi juniori, renaşterea unor cluburi reprezentative din România, secţiunile de eSports ale cluburilor etc.

Rezultatele din sferturi:
ACS Înainte Modelu - (+) Petrolul Ploieşti 0-1, 1-2
(+) Universitatea Craiova - ACS Poli Timişoara 2-0, 2-1
(+) Academica Clinceni eSports - Rapid Bucureşti 0-0, 1-0
Farul Constanţa - (+) Dinamo eSports 1-0, 0-1, 1-3

Programul semifinalelor:
Petrolul Ploieşti - Universitatea Craiova
Academica Clinceni eSports - Dinamo eSports

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.