Un poliţist, băiat rău, a simulat că se urcă cu autovehiculul off-road pe maşinuţa unei femei

DE Alexandru Pop | Actualizat: 16.02.2023 - 08:22
Un poliţist, băiat rău, a simulat că se urcă cu maşina off-road pe maşinuţa unei femei - Foto: Wikimedia/Quique25CC-BY-SA-3.0-migrated - imagine cu caracter ilustrativ

Alexandru Raul Ciuvăț, un polişist local din Târgu Jiu, celebru pentru comportamentul său excentric, a simulat că se urcă cu maşina sa off-road pe autoturismul normal al unei femei, pe care o agresase verbal. Aceasta îi replicase: "Spune de ce m-ai înjurat!"".

SHARE

Alexandru Raul Ciuvăț, polițist local în cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Târgu-Jiu, s-a ales cu plângere penală, pentru comiterea infracțiunii de amenințare, după ce a fost protagonistul unui incident, care a avut loc într-o parcare din zona de Sud a municipiului Târgu-Jiu.

Ciuvăț ar fi agresat verbal o femeie. În momentul în care aceasta i-a cerut să spună de ce a înjurat-o, polițistul local a simulat că se urcă pe mașina ei, cu tot-terrain-ul său preparat pentru cursele de off-road, conform Gorjeanul.

Declaraţie de avere tunsă zero, fără nici un bun

Pe site-ul Primăriei Tg. Jiu, la subcategoria "Monitorul Oficial Local", Ciuvâţ figurează cu o declaraţie de avere, completată pe 30 iunie anul trecut, pe care nu figurează nimic.

La finalul actului, scrie, formulare standard: "Prezenta declaraţie constituie act public şi (n.n.: semnatarii ei) răspund potrivit legii penale pentru inexactitatea sau caracterul incomplet al datelor menţionate".

Plângere la Poliţie

Femeia a depus plângere la poliție, în care detaliază toate momentele incidentului.

Pe imaginile surprinse de femeie, se poate observa cum Alexandru Raul Ciuvăț, deranjat de faptul că aceasta îl filmează, trântește portiera mașinii, pornește motorul și simulează că se va urca pe autoturismul acesteia.

Toată scena a avut loc într-o parcare de pe strada Slt. Corneliu Bordei. Ciuvăț se afla la volanul unui Land Rover Discovery, pregătit pentru off-road.

Citeşte şi: Tânăra ucisă în Gorj a zgâriat cu unghiile mașina polițistului care-a fugit când a apărut criminalul

Potrivit unor surse, între polițistul local și femeie avusese loc un schimb de replici, însă nu e clar dacă acesta a fost generat de o neînțelegere privind locul de parcare.

Cert este că Ciuvăț ar fi scăpat câteva înjurături la adresa femeii. Contrariată de comportamentul tânărului, femeia a scos telefonul și a început să-l filmeze, așa că imaginile cu polițistul local care o întreabă dacă vrea să se urce pe mașina ei cu jeep-ul său.

Activează la Serviciu de Ordine Publică

Alexandru Raul Ciuvăț a fost angajat anul trecut, la Poliția Locală Târgu-Jiu, și activează la Serviciul de Ordine Publică.

Directorul executiv al Poliției Locale Târgu-Jiu, Florin Băluță, a declarat că a auzit despre incident, însă nu a dorit să facă prea multe comentarii.

,,Am înțeles că polițistul local se afla în afara programului, așa că va răspunde pentru faptele sale. Eu nu am fost informat oficial, în legătură cu anchetarea sa”, a spus Băluță.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj confirmă faptul că pe numele polițistului local a fost depusă o plângere penală, pentru amenințare.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te