O tânără adoptată își caută mama care a părăsit-o pe o masă la primărie. ”Merit să știu: de ce?”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 14.02.2024 - 20:42
O tânără își caută mama care a abandonat-o când era bebeluș Foto: Freepik.com - rol ilustrativ

O tânără de 30 de ani adoptată la scurt timp după naștere după ce mama ei ar fi lăsat-o pe masa de la primărie, își caută rădăcinile. Ea spune că nu o judecă pe cea care i-a dat viață dar ar vrea să știe de ce a făcut acest lucru.

SHARE
Aflată acum în străinătate, tânăra vrea să-și cunoască mama biologică. Ea spune că a fost adoptată de o femeie autoritară și a aflat la vârsta de 7 ani că a fost înfiată.
 
Povestea cutremurătoare a unei tinere în vârstă de 30 de ani a fost postată de aceasta pe o rețea de socializare. Nu deține prea multe informații, iar utilizatorii platformei rescpective încearcă să o ajute să-și găsească familia.

O tânără adoptată încearcă să-și găsească mama biologică. A fost lăsată pe masa de la primărie

Tânăra i-a transmis mamei că nu i-a făcut rău că a părăsit-o însă ar vrea ca aceasta să-i explice de ce a făcut totuși acest gest. 
 
 
”Dacă există vreo mamă cu numele de familie Bomboe sau poate chiar o soră sau un frate, care își caută (sau dacă v-ați gândit vreodată dacă mai trăiesc) fiica (sau sora), născută pe 11.11.1994 în București dintr-o femeie româncă și un bărbat turc, cel mai probabil șofer de tir la vremea când am fost concepută, să știți că sunt bine.
 
 
Dacă există vreo mamă cu numele de familie Bomboe care și-a lăsat fata născută pe 11.11.1994 în București, pe masa primăriei sub pretextul că nu mă vrea, ca mai apoi să fiu dusă la spitalul de copii “Sf. Ecaterina” (cred), sper ca ești bine acolo unde ești. Vreau să știi că nu mi-ai făcut rău prin a mă părăsi, ci un bine”, a scris tânăra.
 
 
Mama ei a născut-o apoi a abandonat-o, conform informațiilor pe care le are tânăra Foto: Freepik.com - rol ilustrativ
 
 
”Dacă prin absurd ajungi în posesia acestei postări, vreau să înțelegi că nu sunt un om al judecății. Vreau să înțelegi că in afară de Dumnezeu, nimeni nu are dreptul să te judece. Nici măcar eu. Dar sunt de părere, de dragul acelor luni în care am fost în pântecul tău, că merit o explicație. Merit să știu “De ce?”. Merit să știu care îmi sunt originile.
Numa’ bine…”, a mai scris tânăra pe grupul The never forgotten Romanian children-Copiii niciodată uitați ai României 2
 
Tânăra spune că nu știe alte detalii pentru că nu le-a primit niciodată. 
 

”Să fii copil înfiat și crescut de o femeie autoritară care și ea la urma ei te părăsește, crede-mă ca nu știi pe cine și ce sa întrebi. La 7 ani am aflat ca sunt adoptată, dar informațiile din postarea mea sunt tot ce știu”, a comletat tânăra într-un comentariu la postarea inițială.

De-a lungul timpului, mulți copii adoptați în străinătate și-au reîntâlnit familiile biologice. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te