Abandonată într-o pungă de plastic, în parc, o tânără își caută mama. ”Poate își amintește chiar ea”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 20.11.2023 - 18:33
bandonată într-o pungă de plastic, în parc, o tânără își caută mama Foto: Freepik.com - rol ilustrativ
Abandonată într-o pungă de plastic, în parc, o tânără își caută mama Foto: Freepik.com - rol ilustrativ

O tânără în vârstă de 20 de ani, abandonată după naștere într-o pungă de plastic, în parc, își caută mama. A fost găsită de câinele unei tinere. A fost adoptată, dar a rămas din nou fără mamă.

SHARE
O tânără abandonată la naștere, într-o pungă de plastic, sub o masă de piatră din parc, în toiul iernii, încearcă să dea acum de mama biologică. 
 
A fost salvată la timp de un cățeluș și a ajuns la spital. Apoi a fost adoptată de o familie iubitoare, însă a rămas din nou fără mamă. Povestea ei a ajuns pe rețelele de socializare și internauții s-au mobilizat.

Abandonată într-o pungă de plastic, în parc, o tânără își caută mama. ”Poate își amintește chiar ea”

Drama tinerei a început imediat după ce a venit pe lume. A fost abandonată într-un mod barbar, într-o pungă de plastic, într-un parc, în toiul iernii. 
 
Soarta ei a fost să nu moară. Astfel că, tocmai trecea pe acolo o tânără, cu un câine. Animalul s-a dus direct la pungă și copila a ajuns la spital. 
 
 
A fost adoptată imediat, însă a rămas fără mamă și a doua oară, când avea doar 7 ani. Atunci a aflat și că este adoptată.
 
 
”O să vă spun povestea mea, o poveste tristă, dureroasă, care îmi macină sufletul și care, zilnic, mă face să sper că mama care mi-a dat viață se va îndura măcar acum de mine, după mai bine de 20 de ani...
 
 
Eu sunt Ioana. Într-o dimineață, în toiul iernii, 3 ianuarie 2002, am fost gāsitā într-o punguță de nailon, sub o măsuță sau băncuță de piatră, în parcul 1 Decembrie din Oradea, de către o tânără cu un cățeluș, mai exact am fost găsită de cățelușul acesteia.
 
Imediat ce am fost dusā la spital, după puțin timp am fost adoptată de o familie foarte bunā, pot spune cu un suflet de aur, mama mea adoptivă deși era nevăzătoare, m-a iubit cum nimeni altul pe aceastā lume poate iubi un ghemotoc de om.
 
Din păcate, destinul din nou a fost crunt cu mine căci, la numai 7 anișori, am rămas din nou fără mamă, așa cā am rāmas în grija tatălui meu cel bun și a bunicii mele scumpe.
 
 
Ceea ce îmi doresc atât de mult astāzi ca povestea mea să ajungă cât mai cunoscută, să ajungă la cât mai multe persoane, poate așa cineva din familia mea sau apropiat familiei mele, mă va recunoaște sau poate chiar își amintește de mama mea când mă purta în pântec.
 
Știu că numai un miracol ar trebui să se întâmple ca eu să îmi găsesc mama, dar mai știu că miracolele se pot întâmpla numai la cei care cred în ele.
 
Vă rog din suflet, ajutați-mă să o găsesc pe mama, eu cred că dacă ne unim forțele cu toții, acest lucru se va întâmpla!”, a scris tânăra pe Facebook. 
 
 
Doctorul Gheorghe Tirla, care avea s-o îngrijească la Maternitate, spunea atunci că micuţa a fost incredibil de norocoasă. Pe de o parte pentru că gerul a oprit hemoragia cauzată de nelegarea ombilicului, iar pe de alta, fiindcă a fost găsită destul de repede încât să nu moară din cauza hipotermiei, conform ebihoreanul.ro.
 
În presa locală, s-a scris că fata a devenit mamă la 16 ani. Însă nu și-a abandonat nici școala, nici copilul. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te