Cine e omul „a dopat-o” pe Halep? Zice că a inventat un supliment natural care l-a întors din morți

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.09.2023 - 13:16
John Koleos și Halep - Foto: breakfastTV / Profimedia Images

John Koveos este americanul ce deține compania care face suplimentele naturale care au dopat-o pe Halep. John Koveos pretinde că a fost la un pas de moarte, dar a inventat un aliment natural care l-a salvat. O asemenea poveste ar fi trebuit să o pună în gardă pe Halep.

SHARE

John Koveos este proprietarulș compamiei Quantum Nutrition care deține brandul Schinoussa Super Foods. Simona Halep pretinde că a fost descoperită dopată după ce a folosit unul din produsele acestei companii.

Citește și: Greșeala carierei? Simona Halep, „trădată” de echipa Mouratoglou, care a lăsat-o să se apere singură

Compania Schinoussa Superfood a produs suplimentul contaminat Keto MCT pe care l-a luat Simona. Dacă ar fi dat o căutare pe Internet, ar fi văzut că povestea de viață a fondatoruklui com paniei e dubioasă, cusută cu ață albă. El pretinde că a fost la un pas de moarte, dar s-a vindevcat cu un produs naturist făcut chiar de el.

„Quantum Nutrition este o companie de alimente naturale fondată de John Koveos B.Sc, H.D în Vaughn Ontario. În 2004, John a fost aproape de moarte în urma unui accident în care un camion cu remorcă i-a lovit vehiculul. Suferind multe leziuni în urma acestui accident, John și-a folosit cunoștințele și a realiat cele mai puternice superalimente pentru a se recupera după multe complicații.

Citește și: Persoana ce o ține pe Halep suspendată, scandal uriaș. Ajută sportivi să trișeze la teste antidoping

Acest superaliment este reprezentat de legumele marine Schinoussa. Astfel, s-a născut Quantum Nutrition Inc. 

Cine e omul „a dopat-o” pe Halep? Zice că a inventat un supliment natural care l-a întors din morți

El a introdus această formulă în clinica sa în 2005. Reacția clienților săi a fost imediată, iar lucrurile a făcut ca acest produs să se găsească în toate magazinele de sănătate și magazinele alimentare importante din Canada. Quantum Nutrition are acum multe produse terapeutice formulate științific și create de John, astfel încât toată lumea poate avea acum posibilitatea de a alege cele mai sănătoase produse pentru o viață sănătoasă”, se arată în prezentarea companiei. 

Citește și: De ce Halep a primit 4 ani de suspendare, iar Șarapova doar 2 ani. Nu este nicio conspirație !

În 2022, compania a avut venituri de 4,4 milioane de dolari și 20 de angajați.

Aici un VIDEO cu patronul.

Lui Halep i s-au șters rezultatele obținute într-o perioadă de 3 luni de zile. De asemenea, și banii obținuți atucni."Toate rezultatele obţinute de jucătoare în perioada 29 august 2022 - 7 octombrie 2022 sunt anulate, cu repercusiunile de vigoare, incluzându-se aici returnarea premiilor în bani, a trofeelor şi anularea punctelor", se menționează în motivarea celor de la Sport Resolutions.

Deși în acea perioadă a câștigat câteva zeci de mii de euro, Halep cere 10 milioane$ despăgubiri.

"Am dat în judecată compania canadiană, cred că în urmă cu o lună și ceva. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubiri și nu are implicații în dosarul sportiv", a declarat Bogdan Stoica, 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te