Alimentele ultraprocesate, mai mult chimie decât mâncare

DE Adam Piore | Actualizat: 21.01.2022 - 10:52

Oamenii modifică alimentele încă de când vânătorii-culegători au descoperit focul și și-au dat seama cum să gătească la grătar animale, în epoca de piatră.

SHARE

În urmă cu zece mii de ani, vechii mesopotamieni și egiptenii au învățat să afume, să săreze și să-și usuce alimentele pentru a le conserva.

În secolul al XI...


Articol premium
Contribuie la susținerea jurnalismului de calitate!
Abonamente de la doar 3,25 lei pe săptămână!
Alege tipul de abonament care ți se potrivește!

Abonează-te acum!

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.