Vlad Voiculescu, mesaj dur către Orban: N-avem nevoie de lecții de „înțelepciune” de la liberali

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 07.07.2020 - 13:58
Vlad Voiculescu Foto Inquam Photos/Octav Ganea

Președintele PLUS București, Vlad Voiculescu, a transmis mai multe mesaje publice către PNL, în contextul negocierilor pentru candidați comuni în sectoarele Capitalei, în care liberalilor să respecte criteriile de integritate.

SHARE

Vlad Voiculescu a transmis unn mesaj către Ludovic Orban, în care arată că liderul liberal „ține lecții și ne spune că prezentarea transparentă a candidaților pe care îi propunem bucureștenilor nu este semn de înțelepciune”.

„N-avem nevoie de lecții de «înțelepciune» de la vechea clasă politică pentru că ne dorim să facem altceva decât au făcut ei în ultimii 30 de ani.

Dacă înțelepciune înseamnă ca la televizor să vorbești de transparență, dar în spatele ușilor închise să tai Bucureștiul ca pe o roată de cașcaval, nu mulțumim.

Dacă înțelepciune înseamnă să punem 2-3 oameni de fațadă care să mimeze opoziția pe la televizor și în realitate să faci înțelegeri cu actuala administrație ca să vă mufați împreună la banul public, nu mulțumim.

Dacă înțelepciune înseamnă că atunci când vezi că nu ești în stare să convingi mai mult de 15% dintre bucureșteni consideri rezonabil să faci alianță cu PSD-ul, nu mulțumim. Niciodată.

Citește EXCLUSIV De ce au intrat în impas negocierile pe candidați la București. PMP, scos din schemă

Dacă înțelepciune înseamnă să schimbi culoarea gecii din 4 în 4 ani în funcție de cine are șanse mai mari, nu mulțumim.

Am avut dovada înțelepciunii voastre acum 4 ani când i-ați pus Bucureștiul pe tavă PSD-ului, când cu un scor de 13%, atât a luat PNL la consiliul general al municipiului București, ați insistat să nu vă retrageți candidatul.

Vă rugăm, pentru binele bucureștenilor, nu jucați aceeași carte de acum 4 ani și la primăriile de sector”, a scris Vlad Voiculescu.

Liderul PLUS București susține că, potrivit sondajelor, PNL este a 3-a opțiune pentru bucureșteni după Alianța USR-PLUS și PSD, iar declarația lui Ludovic Orban că PNL poate câștiga de unul singur toate sectoarele nu ar avea nicio susținere în cifre.

Citește și: Eugen Tomac, despre solicitările de integritate ale USRPLUS: Și Vlad Voiculescu a colaborat cu PSD

„Înțelepciune înseamnă să înveți din greșelile trecutului, iar trecutul ne spune că PNL nu a trecut, ca partid, de 15% în București de unul singur în ultimii 15 ani.

Noi chiar ne dorim să scăpăm Bucureștiul de PSD și o spunem de când ne-am înființat și consilierii USR sunt singurii care au făcut opoziție reală acestei administrații catastrofale. Nu au  acceptat să fie viceprimarii primarilor PSD, deși li s-a propus”, a menționat Vlad Voiculescu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te