VIDEO Un primar cântă manele și strânge banii din dedicații de la localnici. „Să trăiască fetele”

DE Alex Darvari | Actualizat: 24.04.2023 - 16:15
Valeriu Bîtu - Foto: agoradebuzau.ro / Facebook

Primarul comunei Calvini, Valeriu Bîtu, a fost înregistrat la o petrecere ce a avut loc în casa unui localnic cântând manele și primind bani pentru dedicații.

SHARE

Primarul comunei Calvini, Valeriu Bîtu, a cântat și a dat dedicații la o petrecere desfășurată în casa unui localnic. Din înrgeistrările apărute pe pagina de FB numită „Stiri din calvini” se poate vedea cum domnul primar, stă jos cu mai multe bancnote în mână. El ascultă dedicațiile dictate de către un tovarăș și pe care le zbiară imediat în microfon.

Citește și: Avem 1.000 km de autostradă cu un ciot făcut în „pustiu”. Construim de 4 ori mai încet ca Polonia

Primar din Buzău ia bani din dedicații la o petrecere cu manele.

Părerile despre prestația primarului au fost împărțite. Unii au apreciat evoluția sa și l-au încurajat sau au trimis emoticoane. Alții l-au criticat:

„Să-ți fie rușine primare”, a scris cineva. Completat de : „Așa va trebuie la care l-ați votat sa râdă de voi acu”. Cineva l-a apărat pe primar: „Cu ce drept postezi?”

O tânără a spus: 

„Unii din voi nu sunteți multumiți nicicum. Înainte se plângeau toți că “vai nu avem străzi asfaltate”, “nu avem primărie”, “nu avem grădinițe”,”nu avem iluminat public”,etc. Fiecare primar a făcut ce a putut cu cât a putut. Unora dintre voi nici dacă ar face un mic Dubai din comuna aia, tot găsiți să comentați ceva.🙄 Sunt curioasă dacă ați fi voi in locul ăla, de primar, ce ați face?!
Probabil 80% ați deschide cârciumi din kilometru în kilometru. Căt despre actualul primar, omul are și el timpul său liber pe care și-l petrece cum dorește, ca oricare din noi! Este și el om ca oricare om la sfârșitul zilei!
Învățați să vă vedeți de treburile voastre și să nu mai muriți de grija altuia. Dacă vreți “țară ca afară” trebuie să vă schimbați întâi mentalitatea, cam lasă de dorit!”, a spus un utilizator de FB.
 

A primit replica:

 
„Daca la momentul actual ai mai fi locuit aici in comuna asta si ai fi carat apa cu galetile cum fac multi oameni sau ai fi coborat la strada cu cizmele in picioare..sau ai fi facut slalom printre gunoaie..sigur nu ai mai fi fost de aceiași parere ca in acest moment, nu contest ca omul are viata personala dar omul ala are un salariu net de aprox 9000-10.000 lei , multi oameni pt suma aia isi rup oasele pe afara sa stii , nu se afiseaza public dand dedicatii in timp ce lumea duce lipsa a multor lucruri ce ar fi trebuit asigurate de primarie.
 
 
Gândește te ca parintii nostrii in comuna asta au apa tulbere la robinet si muncesc in medie pe 1500-2000 lei din care platesc si impozite , taxa pe gunoi , sau acte emise de primarie , in timp ce primarul se afiseza ca un bufon dand dedicatii .
Sa si dea demisia ca sa nu mai aiba resposabilitati fata de cetateni , sa se reprofileze in alt domeniu si se poate distra cat doreste in privat cat si in public”, i-a răspuns o altă persoană.
 
 
Primarul câștigă aproape 10.000 de lei. detalii AICI
 

Imagine impecabilă într-un articol plătit

Video este AICI

„Comuna Calvini numără peste 4800 de oameni. P Valeriu Bîtu, om al locului, este primarul acestei localități și reușește de ani buni să facă față provocării de a orândui lucrurile într-o comună al cărei specific ar putea fi considerat atipic și dificil”, se arată într-un material publcitar plătit și apărut în agorabuzau.ro anul trecut.

Valeriu Bîtu are 55 de ani și a fost ales primar al comunei Calvini, pe listele PNL. Născut și crescut în această comună, lui Valeriu Bîtu i-a venit la îndemână să preia frâiele administrației locale, să pună umărul, atât cât e posibil cu bugetul de care dispune, la dezvoltarea zonei, la scăderea ratei infracționalității, la oferirea unor condiții mai bune pentru copii în școli și grădinițe, se mai arată în articol.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te