USR Sector 4, ode deșănțate aduse ministrului Ghinea: „Scoate România din abis“

DE Mircea Marian | Actualizat: 30.06.2021 - 12:48
USR Sector 4, ode deșănțate aduse ministrului Ghinea Foto: Inquam

Organizația USR Sector 4 a publicat, pe pagina sa de Facebook, o serie de elogii aduse ministrului Cristian Ghinea care amintesc de cultul personalității în regimul Ceaușescu.

SHARE

Postarea USR Sector 4 preamărește succesul lui Cristian Ghinea în realizarea PNRR, deși Comisia Europeană a retrimis la București proiectul românesc, cerând corecturi și precizări. Comisia Europeană a transmis reprezentanților României mai multe observații extrem de critice, pe mai multe componente, de la infrastructură până la educație, potrivit unor documente publicate de presă încă din 10 iunie. Criticile scrise punctează faptul că nu sunt justificate costurile, că unele sunt supraestimate, că sunt neconcordanțe între sume, că lipsesc metodologiile de calcul și că au fost furnizate informații neclare legate de proiecte.

Citește și: Bolojan se duce la Buzău să-l ajute pe primarul PSD să promoveze unirea cu comuna Țintești

Cu toate acestea, USR Sector 4 a scris că Ghinea “scoate România din abis“, după ce “a muncit zi și noapte“.

USR Sector 4, ode deșănțate aduse ministrului Ghinea

Aceasta este postarea USR Sector 4, din data de 14 iunie: 

Cristian Ghinea scoate România din abis și o aduce la suprafață! Cu ajutorul #PNRR, țara noastră intră pe o traiectorie clară, a dezvoltării în toate domeniile cheie ale economiei românești!

Moțiunea simplă depusă de PSD împotriva lui Cristian Ghinea, care se dezbate astăzi în Parlament, arată, o dată în plus, că PSD se teme de dezvoltarea României. Marcel Ciolacu și baronii PSD știu că nu îi vor mai putea păcăli pe oameni și nu vor mai putea fura din banii publici de investiții.

Cristian Ghinea a muncit zi și noapte, de când a preluat mandatul, pentru a avea un Plan Național de Redresare și Reziliență coerent. Este o șansă uriașă pentru România de a atrage peste 29 de miliarde de euro și a finanța acele schimbări structurale pe care PSD le-a împiedicat în ultimii 30 de ani atât la guvernare, cât și în Parlament și în plan local.

Din prima zi a consultărilor desfășurate de Cristian Ghinea pentru alcătuirea PNRR, PSD nu a făcut decât să arunce în spațiul public cu fake news-uri, care mai de care mai grosolane (https://bit.ly/3cHmVMH), ajungând să spună de patru ori că PNRR a fost respins, deși el nu fusese nici măcar trimis la Bruxelles, iar în prezent se află în etapa de evaluare (detalii: https://bit.ly/3ztfenk).

Moțiunea de astăzi va fi respinsă, iar PNRR va fi un succes. Până în 2026, românii vor avea o viață mult mai bună și o țară reformată!“.

Postarea are 18 like-uri. 

CITEȘTE ȘI: Clotilde Armand câștigă în instanță: desființarea a trei structuri ale Sectorului 1, legală

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te