Traian Băsescu, lovitură sub centură pentru Mircea Geoană: „I-am administrat două bătăi”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 13.09.2024 - 10:19
Traian Băsescu, lovitură sub centură la Mircea Geoană: „I-am administrat două bătăi” - Foto: colaj Facebook Mircea Geoană/Traian Băsescu
Traian Băsescu, lovitură sub centură la Mircea Geoană: „I-am administrat două bătăi” - Foto: colaj Facebook Mircea Geoană/Traian Băsescu

Traian Băsescu, lovitură sub centură pentru Mircea Geoană. Fostul președinte reacționează dur după ce Geoană a afirmat că se află ”într-o zonă de degradare biologică”. Băsescu a amintit că i-a ”administrat două bătăi”

SHARE

Traian Băsescu, lovitură sub centură pentru Mircea Geoană. Fostul președinte a avut replici dure la adresa fostului secretar general adjunct al NATO. Fosul șef de stat i-a amintit că l-a învins în două campanii electorale și că o poate face și acum fără să candideze împotriva lui. 

Afirmația fostului șef de stat vine după ce candidatul la presedinție a afirmat că Traian Băsescu se află într-o „zonă de degradare biologică”. De asemenea, fostul președinte a comentat gafa făcută de Geoană care i-a urat Regelui Mihai sănătate, deși acesta a decedat în urmă cu șapte ani.

Traian Băsescu, lovitură sub centură pentru Mircea Geoană: „I-am administrat două bătăi”

La o emisiune TV, Mircea Geoană, candidat pentru funcția de președinte al României, a spus că dacă ar câștiga alegerile, i-ar folosi pe Klaus Iohannis sau pe fostul premier Dacian Cioloș „în plan internațional”.

Despre Traian Băsescu a afirmat însă că ”mai puțin, pentru că e într-o zonă de degradare biologică destul de importantă, în sensul că nu cred că își mai dorește viață publică, a spus că nu mai dorește”.

Citește și: VIDEO. Geoană, gafă de proporții în direct! I-a urat ”multă sănătate” regelui Mihai, mort de 7 ani

„În sensul că e într-o perioadă din viață în care vrea să facă altceva și e bine să facă altceva, pentru că nu cred că a lăsat cea mai bună amintire. În sensul că a spus că nu mai vrea să facă viață publică”, a precizat el la Digi24.

Reacția lui Traian Băsescu nu a întârziat să apară. Fostul președinte i-a amintit lui Mircea Geoană că l-a învins în două campanii electorale, când au fost contracandidați la Primăria Capitalei și, ulterior, la președinție.

De asemenea a comentat gafa făcută de candidatul la președinție în legătură cu Regele Mihai, căruia i-a urat sănătate deși este decedat de șapte ani. 

„I-am administrat două bătăi și pot să-i înțeleg resentimentele. Se pune în poziția de a se pregăti pentru a doua „Mihaela, dragostea mea”. El se vede președinte și nu e cazul”, a spus Băsescu.

Citește și: Traian Băsescu: „După alegeri, va urma o creștere enormă de taxe”

„În ceea ce privește degradarea, sunt un om de 72 de ani. În mod categoric nu mai am sănătatea unuia de 30 de ani. Am o operație pe coloană, tiroidă, aortă și internări pentru infecții la plămâni.

Dar acest lucru nu mă face să fiu la nivelul de degradare la care să doresc sănătate regelui Mihai I. Eu cred că domnia să are o obsesie care e generată de propriile lui gafe”, a continuat Traian Băsescu.

„Nu poți să nu corectezi imediat, dacă a fost o greșeală, afirmația că-i dorești sănătate regelui Mihai. Probabil că a ajuns acasă, iar Mihaela i-a dat una peste ceafă și i-a spus: nătărăule, vezi că a murit”. Aș vrea să-i spun un lucru foarte direct. Nu mi-am propus să fiu parte a acestei campanii. Dar nici nu vreau să mă pun în situația să-l bat pentru a treia oară, de data asta fără să candidez”, a mai spus fostul președinte.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te