Senatorul Brăiloiu, care vrea să cenzureze Facebook, a făcut facultatea „3 în 1”

DE Petre Bădică | Actualizat: 17.01.2020 - 17:41
Foto: Ziua de Constanța

Senatorul PSD care i-a cerut ministrului de Interne Carmen Dan să caute o soluție legală pentru a controla Facebook a terminat o facultate obscură la 35 de ani.

SHARE

„Din informațiile care circulă pe diverse rețele aflăm că au existat 140.000 de conturi de Facebook fără identitate reală în timp ce noi facem tot felul de legislații referitoare la combaterea terorismului, la spălarea banilor. Paralel există aceste conturi, 140.000 de conturi care nu au niciun control… vroiam să vă întreb, serviciile de specialitate ale MAI acționează în vreun fel?" a declarat senatorul Liviu Brăiloiu, în timpul audierii în Comisia de Apărare a Senatului a ministrului de Interne Carmen Dan, pe tema violențelor din 10 august.

Citește și Un senator PSD cere o lege pentru controlul Facebook

„Boboc” la 31 de ani, când își ia primul „servici”

Dacă parcurgi cv-ul senatorului Tit Brăiloiu, vei realiza că astfel de idei au o explicație. Desigur, prima dată trebuie să îi găsești cv-ul, care nu e public pe site-ul Senatului.

A fost în schimb publicat, în 2008, de site-ul constanteanul.com și începe la vârsta de 31 de ani. În 1995, Tit Brăiloiu menționează că a activat patru ani în turism, fără a oferi, însă, alte detalii.

Ca să nu rămână doar cu Liceul Industrial Eforie, actualul senator a terminat, la 35 de ani, Universitatea Română de Științe și Arte București - Facultatea de Drept. Evident, majoritatea dintre voi nu ați auzit de această instituție, care are fix două facultăți. 

Prima este de „Arte și Științe”. A doua însumează: științele economice, cele juridice și administrative. 

Și se numește, desigur: „Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative”.

Pe ce aceasta din urmă a absolvit-o Tit Brăiloiu. De ce să urmezi 3 facultăți când Universitatea Română de Științe și Arte ți le oferă pe toate în una singură? Specializarea Drept din cadrul Universității Române de Științe și Arte Gheorghe Cristea din București a fost inclusă în categoria E, cea mai proastă, potrivit ierarhiei Ministerului Educației.

Directorul-superman. Angajat la Constanța, masterand la 1.000 km distanță

În anul în care a terminat facultatea, Tit Brăiloiu a devenit directorul general al S.C. Complex Palas Pelican S.A. Statiunea Mamaia, Jud. Constanța.  

În setea sa de studiu, Brăiloiu alege să urmeze o școală aflată la aproape 1000 de kilometri depărtare de locul unde era director.

A început studii post-universitatare, în 2012, la Universitatea Oradea-Facultatea de Stiinte Economice.

Actualul senator a nimerit fix la Oradea. Reputația universității nu a fost un criteriu în alegerea lui Brăiloiu.

Universitatea Oradea angajează profesori-plagiatori și a fost implicată într-un scandal privind emiterea, pentru studenţi italieni, a unor diplome de studii aprofundate, pe specializări care n-au fost niciodată autorizate de MEdC, pe baza unui presupus acord de colaborare cu European Institute of Technology din San Marino, arată crisana.ro

Tit Brăiloiu termină masteratul la 41 de ani. În același an, mai obține o diplomă de master. De unde deducem că a urmat, două masterate în paralel, la 1.000 de kilometri depărtare de locul de muncă.

 

Liviu Brăiloiu i-a calificat „ciobani" pe ziariștii care doreau să ia declarații de la ministrul Apărării, Mihai Fifor

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te