Rareș Bogdan, în Bacău: „Vântul schimbării bate în toată Moldova. PSD se pregătește să plece” (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 25.09.2020 - 15:54

SHARE

„După 30 de ani, Bacăul are șansa să scape de PSD, are șansa să scape de Dragoș Benea și oamenii din jurul său. Are șansa să se desprindă de corupția și aroganța unor oameni care s-au îmbogățit, au făcut averi colosale pe spatele oamenilor.

Dragi băcăuani, nu rămâneți în spatele dezvoltării. Cuplați-vă la dezvoltare și aduceți-vă frații alungați, acasă. Ionel Palăr  va fi un excelent președinte de Consiliu Județean, după modelele performante din Ardeal. Împărtășesc multe lucruri în comun și va schimba fața și viața în această comunitate”, a declarat liderul liberal Rareș Bogdan.

„Eliberarea Moldovei a început, iar acest lucru se va vedea duminică seara. Harta României era de culoare galben în arcul intracarpatic. Lucrurile se vor schimba, galbenă va fi Moldova. Bacăul va fi de dreapta, Vrancea se va elibera de socialism, la Iași, Costel Alexe își pregătește intrarea la Consiliul Județean. Bacăul nu are nimic în minus față de Brașov, Cluj, Oradea, Sibiu, Arad.

Românii sunt toți la fel, există doar diferențe colosale de administrație. Există administrații performante și administrații care și-au alungat oamenii în Italia, este și un exod al românilor spre zona de vest. Viața în orașele conduse de liberali dă imaginea de ce trebuie schimbat.

30 de ani de hoție, o gașcă care a făcut averi colosale, începând cu Hrebenciuc, Iacobov și terminând cu Dragoș Benea și ai săi. Pe 27 septembrie, Bacăul va fi eliberat, va intra pe autostrada dezvoltării, se va alia la planul Marshall al celor 83 de mld. de euro. La Bacău, alianța dreptei va schimba soarta oamenilor în bine, cu patriotism, cu frică de Dumnezeu!”, a transmis europarlamentarul Rareș Bogdan.

.

„Ne apropiem de finalul campaniei electorale. Am știut de la bun început cu cine m-am pus, dar am plecat în această luptă cu încredere, curaj și siguranță. Am prezentat programe și proiecte de dezvoltare. Idei constructive. Iar PSD a răspuns cu furie și disperare. Și frică.

Frica pentru că vor pierde alegerile i-a făcut iraționali. În 30 de ani au reușit să alunge de acasă peste 200.000 de băcăuani, iar acum se tem de puterea votului. Iar băcăuanii îi vor trimite acasă. Da, domnilor de la PSD, schimbarea se va produce și veți pierde alegerile. Nu semănăm, nu suntem la fel.

Luați  programele noastre de dezvoltare a județului Bacău și veți vedea că nu există nicio asemănare între noi.

Veți pierde, pentru că noi avem un aliat de nădejde: locuitorii județului Bacău, oameni care nu se mai tem. Da, în județul Bacău schimbarea se va produce, pentru că oamenii s-au săturat de demagogie și populism. Pe 27 septembrie vom câștiga, vom scăpa de PSD și Dragoș Benea pentru mulți ani de acum înainte”, a menționat Ionel Palăr  candidatul alianței PNL – USR-PLUS, la președinția Consiliului Județean Bacău.

_______________

Comandat de PNL, Executat de: News International SA, cod AEP 21200012

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te