Lider PSD, despre Bădălău și Ștefănescu: Au bruiat prestația partidului

DE Adelina Sahlean | 05.12.2019 - 14:45
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Liderul PSD Bacău Dragoș Benea a afirmat, astăzi, la RFI, că Niculae Bădălău și Codrin Ștefănescu au fost excluși de la conducerea centrală a partidului, deoarece sunt persoane care au afectat prestația PSD, iar acum se încearcă o calmare a situației.

SHARE

„Probabil se schimbă liniile, ca să fiu foarte explicit. Anumite persoane trec în plan secund, terțiar, persoane care poate prin declarațiile lor au bruiat prestația PSD-ului la guvernare sau prestația PSD-ului ca partid și se încearcă o calmare a situației și stabilizarea unei echipe de comunicatori mult mai ancorată în realitate. De altfel, ieri a fost anunțată o echipă de comunicatori, coordonată de Olguța Vasilescu, din care mai face parte fostul ministru al Culturii, Lucian Romașcanu, fostul vicepremier Daniel Suciu, Valeriu Steriu, o echipă destul de bine echilibrată, care sunt convins că va transmite mesajele mai coerent, mai decent din partea PSD-ului", a spus liderul PSD Bacău Dragoș Benea, la RFI.

Europarlamentarul a adăugat că dorința actualei conduceri interimare a PSD este de a forma o echipă de comunicatori care să nu afecteze imaginea partidului.

„Dorința actualei conduceri interimare este de a schimba comunicatorii și nu știu dacă de a-i trage pe unii pe linie moartă, dar de a-i duce în linia a doua sau a treia, cu siguranță și de a-i convinge că felul în care au înțeles să comunice pentru PSD în ultimii ani a adus deservicii partidului, lucru pe care cred eu că nu și-l doresc nici dânșii, dar ei trebuie să vorbească ce vorbește lumea și ce rezonează cu lumea. Dacă vorbesc altfel și pe un ton mai colorat, evident că vor aduce deservicii partidului", a subliniat Benea.

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri seară că a propus în CEx excluderea lui Niculae Bădălău de la conducerea centrală a partidului. Astfel, Niculae Bădălău nu mai are funcție în cadrul conducerii interimare a PSD. Acesta este liderul PSD Giurgiu, una dintre organizațiile social-democrate care a obținut scoruri bune la alegerile prezidențiale.

Totodată, Marcel Ciolacu a anunțat că nu este membru al Biroului permanent și nici secretar general adjunct al partidului Codrin Ștefănescu. Liderul interimar al PSD a precizat că oricum acesta obținuse funcția printr-un „artificiu" nestatutar, informează Mediafax.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.