George Simion despre Ludovic Orban, care spusese că parlamentarii AUR mănâncă în plen: El bea

DE Alexandru Pop | 31.03.2021 - 14:43
George Simion despre Ludovic Orban, care spusese că parlamentarii AUR mănâncă în plen: El bea/FOTO: Facebook/George Simion

Copreşedintele AUR George Simion a declarat, miercuri, că liderul liberal Ludovic Orban "este ultimul care ar trebui să vorbească despre excentricităţi în Parlament, pentru că el bea în Parlament".

SHARE

"Domnul Orban a spus că suntem excentrici şi mâncăm în Parlament. Domnul Orban este ultimul care să vorbească despre excentricităţi, pentru că el bea în Parlament", a afirmat Simion, răspunzând astfel unei întrebări pe acest subiect.

Anterior, preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a spus, printre altele, despre parlamentarii AUR că sunt "excentrici": "Mulţi dintre ei nu înţeleg unde se găsesc. Mănâncă în sala de plen".

George Simion nu a gustat declarațiile lui Orban

"Sunt excentrici şi neobişnuiţi, ei nu sunt obişnuiţi şi nu înţeleg mulţi dintre ei unde se găsesc, că suntem în Parlamentul României, unde ai anumite rigori în ceea ce priveşte comportamentul. Nu poţi să te comporţi... Mănâncă în sala de plen, se filmează, filmează inclusiv şedinţele de Birou permanent, filmează ostentativ, atenţie, mai ales în timp ce vorbesc. E adevărat că cei care îi privesc nu cunosc întotdeauna regulamentul, prevederile regulamentare şi nu îşi dau seama că de multe ori spun nişte năzbâtii care probabil li se par foarte interesante pentru ei", a spus Orban la Palatul Parlamentului, întrebat ce părere are despre comportamentul parlamentarilor de la AUR.

Citește și: Salariile și sporul de tunel rămân la Metrorex, care are 830.000.000 lei pierdere în doi ani

El a amintit că reprezentanţii AUR sunt la prima lor experienţă parlamentară.

"Sunt la prima lor experienţă parlamentară şi încă îi privim cu oarecare îngăduinţă şi toleranţă. Pe de altă parte, va trebui să înţeleagă că această instituţie este forul reprezentativ, suprem al societăţii, al românilor, al României, este o instituţie fundamentală care trebuie să dea tonul, care trebuie să impună prin sobrietate, prin seriozitate, prin civilizaţie şi în care parlamentarii trebuie să reprezinte un exemplu pozitiv, nu negativ", a subliniat preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.