Festival de „urări” de la cititori după ce Dragnea a scris că a intrat la pușcărie pentru țară

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 02.12.2019 - 15:53
Inquam Photos

Condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare, Liviu Dragnea a scris pe Facebook un mesaj pentru România cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

SHARE

A șocat, în primul rând, declarația lui Dragnea potrivit căruia stă în pușcărie, sacrificându-se pentru țară.

„De dragul tău (România n.red.) am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.

Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!”, a scris Dragnea pe Facebook.

În mai puțin de 24 de ore, postarea lui Dragnea a strâns 7.000 de comentarii. Majoritatea covârșitoare sunt negative la adresa fostului lider al PSD, iar multe sunt înosțite de ironii.

Raluca: „Ai teleormanizat tara, neispravitule, cu badalaii, olgutele si vioricile tale. Multa vreme si mult efort ne vor trebui sa scapam de voi”.

Cătălin: Ma tie nu ti-e rusine? După ce ai jefuit tara asta mai ai tupeu sa vorbești? Cum naiba de ai acces la internet? La final: la mulți ani și tie, dar cu executare!

Daniela: Băi, tu ești la pușcărie pt ca ai furat de la copiii săraci, tu ai furat o țară întreagă ca să îți fie ție bine, familiei , amantei și slugilor pesediste. Si cum mm ai tu telefon și internet în pușcărie? Nu te poti abtine până nu încalci legea. Oricum prima condamnare e mai grea, vin si celelalte cu ani mulți.

Costin: La mulți ani si tie Livache in urmatorul dosar.

Viorela: Ți-ai sacrificat libertatea pentru țară, ești eroul neamului nostru! Cum am putea să te cinstim? Îți aducem un tapet cu Brazilia în celulă?

Valentin: De fapt ai sacrificat România pentru tine și haita ta de hoți! La multi ani acolo unde ești, cu executare.

Mihai: Boss, am auzit că în restul Bucureștiului nu e apă caldă. Mai bine îți prelungești șederea la Rahova.

Scrisoarea completă a lui Dragnea:

„La mulți ani, România!

Țara mea dragă,

Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.

De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.

Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!

Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții.

Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea.

Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!

Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!

Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine.
Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!

La mulți ani, România!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.