După ce a scăpat de arestare, Sebastian Ghiță candidează la europarlamentare

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 10.03.2019 - 14:33
Ghiță e ipocrit, dar speră la un mandat de europarlamentar. Foto Inquam Photos/Octav Ganea

Sebastian Ghiță a anunțat dumunică, la România TV, că va candida la alegerile europarlamentare din mai pe listele Partidului România Unită (PRU).

SHARE

Afaceristul care se ascunde în prezent, din cauza dosarelor penale pe numele său, în Serbia, unde a primit azil politic, va fi cap de listă, urmat de Bogdan Diaconu (ex-PSD, ex-PC) și avocata Laura Vicol.

Citește și Sebastian Ghiță se poate întoarce în România. Mandatul de arestare preventivă a fost revocat

„Voi candida în fața românilor, primul pe lista Alianței PRM-PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta în alegeri. Cine vreți să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare și răspicat. Trăiască România Mare Unită și Suverană. Campania aceasta electorală nu este despre Europa, Bruxelles și ONG-urile lui Cioloș. Campania aceasta este despre noi, despre români”, a susținut Sebastian Ghiță la România TV.

Citește și Presa sârbă: Cum a scăpat Ghiță de un dosar penal

Mogulul fugar a folosit din nou retorica Soros, pe care România TV a dus-o în cele mai ridicole direcții. „Să ne răspundă slugile lui Soros pe următoarele teme: Care e poziția lor față de migrația ilegală din Europa? România va rămâne o țară creștină, ce partide vor să înalțe moschei în România?

Cine i-a permis lui Tudorel Toader să încalce suveranitatea și să accepte ideea de procuror european?

Azi, bandele Rezist ale lui Cioloș și Soros atacă judecători”, a acuzat Sebastian Ghiță, pe postul care a pretins că la protestele anti OUG 13, Soror i-ar fi plătit pe manifestanți cu câte 100 de lei, oferind 50 de lei și pentru câinii acestora.

Citește și De ce conduce Ghiță războiul anti-Kövesi

Gazele din Marea Neagră, aurul de la Roșia Montană, petrolul luat de OMV trebuie să revină statului român, a susținut mogulul ale căror firme de software sunt abonate la contracte de la bugetul public. 
 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2019 NEWS INTERNATIONAL S.A.