Dragnea: Liderii europeni sunt supărați că avem comune mai frumoase. Se simte amenințat „cu bâte”

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 11.05.2019 - 14:49

PSD a organizat un miting la Galaţi, la care au venit câteva mii de persoane. Înainte de discursuri, Dragnea și mai mulţi miniştri ai guvernului Dăncilă au făcut o baie de mulţime.

SHARE

Liviu Dragnea a susținut că asupra protestatarilor din Galaţi au fost găsite „pietre şi bâte”, afirmând că oriunde merge PSD în ţară este „un grup de bătăuşi” care umblă după reprezentanţii partidului. „Iohannis şi ai lui vor să conducă România cu bâte”, a acuzat liderul PSD.

Pe de altă parte, președintele social democrat susține că economia României este în creștere, iar zonele rurale şi micile oraşe a început să se schimbe, oamenii având acces la drumuri, apă şi canalizare.

„Sunt lucruri pe care trebuiau să le facă alţii înainte. Dar ce au făcut ei? Ură, venin, dezbinare, înjurături. Oriunde mergem noi în ţară e un grup de bătăuşi care umblă după noi. Aseară aici la Galaţi au găsit la ei bolovani, pietre şi bâte. Iohannis şi ai lui vor să conducă România cu bâte. Nu avem noi curajul să păstrăm guvernarea şi să câştigăm alegerile care vin”, a afirmat Dragnea.

Potrivit acestuia, citat de Mediafax, PSD are obligaţia de a nu lăsa ţara „pe mâna unor vânzători”.

„Nu se mai feresc, spun direct că vor să taie pensiile şi salariile. Pentru că ei vor ca România să fie în continuare o naţiune plină de divizare, ură şi frustrări”, a susţinut liderul social-democrat la Galaţi.

La mitingul PSD au fost prezenţi Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, europarlamentarul Dan Nica, Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, Carmen Avram, Lia Olguţa Vasilescu, Codrin Ştefănescu, ministrul Radu Oprea.

Lângă aceștia, Liviu Dragnea, tot mai furios, a afirmat că liderii europeni sunt supăraţi pentru că, după majorarea salariilor în România, oamenii încep să „nu mai accepte salarii de mizerie” din străinătate şi să vină acasă. 

„S-au mărit salariile la medici. Ei au grijă de sănătăatea noastră şi a acestei ţări. Prea mulţi ani medicii din România s-au îngrijit de sănătatea străinilor, pentru că acest stat nu s-a îngrijit să le plătească salarii decente. De ce mai sunt supăraţi? Pentru că salariile mărite în România îi fac pe românii care lucrează în afară să nu mai accepte salarii de mizerie şi încep să vină acasă.

Sunt supăraţi pentru că forţa de muncă harnică şi calificată începe să plece de la ei. Sunt supăraţi poate pentru că renovăm şi construim şcoli, modernizăm educaţia şi românii au şansa să fie mai educaţi şi o să intre în competiţie cu ai lor. Sunt supăraţi că vor fi mai frumoase comunele noastre decât cele din vestul Europei”, a susținut Liviu Dragnea.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.