Ciucă: „Cer filialei PNL Galaţi să obţină cel mai bun rezultat din istoria sa”

DE Alin Crișan | Actualizat: 14.05.2024 - 21:06
Ciucă: „Cer filialei PNL Galaţi să obţină cel mai bun rezultat din istoria sa” - Foto: Profimedia Images/ Imagine cu caracter ilustrativ

Nicolae Ciucă a le-a transmis liberalilor gălăţeni să obţină cel mai rezultat din istoria filialei la alegerile din 9 iunie.

SHARE

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a participat, marţi, la lansarea candidaţilor partidului din judeţul Galaţi, ocazie cu care i-a îndemnat pe liberalii gălăţeni să obţină cel mai rezultat din istoria filialei la alegerile din 9 iunie, ceea ce va ajuta formaţiunea să-şi asume în continuare "rolul de garant al stabilităţii, echilibrului şi coerenţei guvernamentale".

Ciucă: „Cer filialei PNL Galaţi să obţină cel mai bun rezultat din istoria sa”

"Eu am încredere în tot ceea ce au reuşit să realizeze în această echipă liberală şi George Stângă, şi George Scarlat şi domnul Onuţ Atanasiu, şi domnul Victor Paul Dobre, toţi cei care la un moment dat au asigurat Galaţiului o anumită culoare, culoarea liberală. Eu aşa am cunoscut Galaţiul. Sper ca pe 9 iunie Galaţiul să aibă culoare liberală.

Ca atare, pentru a putea în continuare ca Partidul Naţional Liberal să-şi asume rolul de garant al stabilităţii, echilibrului şi coerenţei guvernamentale, cer filialei PNL Galaţi să obţină cel mai bun rezultat din istoria sa. E posibil, domnul preşedinte? Să vedem. Pe 9 iunie, seara, dincolo de bucuria victoriei, vreau foarte mult să ne bucurăm de coerenţa şi continuarea programelor noastre de sprijin a familiilor, a comunităţilor, de construirea unei Românii puternice într-o Europă unită", a declarat Nicolae Ciucă.

El le-a transmis liberalilor din judeţ să prezinte exemplele administraţiilor conduse de primari PNL, într-o campanie de la om la om.

"Fiecare dintre primarii care au venit aici, în faţa dumneavoastră, au venit cu mesaje scurte, îndreptate către ceea ce avem de făcut. Oameni buni, sigur, putem să vorbim şi mult şi puţin. (...) Importante sunt faptele noastre, nici nu cred că trebuie să facem mai mult decât să-i prezentăm cu faptele lor pe primarii de la Tecuci, de la Ereşti, de la Lieşti, de la Ghidigeni, de la Barcea, de la Schela, toţi cei care au fost aci şi v-au explicat cât se poate de uman 'auziţi, sunt om de la ţară'. Şi eu la fel, domn' primar şi nu mi-e ruşine, sunt om de la ţară, dar am ambiţie.

E, asta ne-a făcut pe fiecare să facem ceva în viaţă şi important este exact ceea ce trebuie să facă orice om de administraţie şi orice politician care îşi asumă. Nu-l împinge nimeni să facă acest pas. Îţi asumi să vii să faci ceva pentru oameni. Atunci fă toate astea cu suflet, cu dăruire, pentru că înapoia noastră rămân faptele şi uitaţi-vă cu câtă bucurie şi cu câtă mândrie nepăcătoasă vorbesc domnii primari despre ceea ce au realizat în mandatele pe care le-au avut", a spus preşedintele PNL.

De asemenea, Ciucă le-a cerut membrilor formaţiunii să meargă din uşă şi să le prezinte oamenilor "nu ce zice Partidul Naţional Liberal", ci ce face şi a făcut.

Motiv pentru care avem nevoie de dumneavoastră să mergeţi din uşă în uşă, să mergeţi din stradă în stradă, la prieteni, la rude, alături de toţi cei care au făcut lucruri în viaţa lor şi să spuneţi ce face Partidul Naţional Liberal, nu ce zice, ce face, ce a făcut. Daţi-le exemplele localităţilor care sunt administrate în judeţ, daţi-le exemplele localităţilor din ţară unde avem administraţie liberală, unde se vede clar diferenţa. Este o distincţie vizibilă între municipiile, localităţile, judeţele administrate de liberali şi celelalte. E foarte simplu. Este doar o chestiune de mesaj de la om la om. Nu ne trebuie altceva", a mai afirmat liderul PNL.

Nicolae Ciucă a fost prezent marţi, alături de secretarul general al partidului, Lucian Bode, de europarlamentarii Dan Motreanu şi Rareş Bogdan şi alţi lideri locali şi naţionali, la conferinţa de lansare a candidaţilor PNL Galaţi pentru alegerile locale din 9 iunie.

PNL Galaţi şi-a propus să câştige Consiliul Judeţean cu George Stângă, în timp ce pentru primăria municipiului Galaţi candidează Onuţ Valeriu Atanasiu. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te