Antena 3 anunță că Tudorache ar fi câștigat alegerile pentru primăria Sectorului 1

DE Mircea Marian | Actualizat: 12.05.2021 - 11:23
Antena 3 anunță că Tudorache ar fi câștigat primăria Sectorului 1 Foto: Facebook

Antena 3 anunță, citând surse judiciare, că, la renumărarea voturilor de la alegerea primarului Sectorului 1, Dan Tudorache (PSD) ar fi câștigat, în fața lui Clotilde Armand.

SHARE

“Potrivit surselor Antena 3, în urma acțiunii, au fost descoperite diferențe mari între voturile renumărate si cele raportate de secții.

Din primele date reiese că două seri la rand s-ar fi umblat la buletinele de vot“, susține acest post. 

Antena 3 anunță că Tudorache trebuia să fie primar

Postul susține că zece polițiști au numărat voturile, procesul fiind greoi datorită buletinelor umede și lipite între ele.

De altfel, acum câteva săptămâni, Bogdan Chirieac, unul din comentatorii frecvent invitați la Antena 3, a sugerat că subsolul în care se aflau sacii cu voturi a fost inundat cu intenție, pentru a împiedica numărarea voturilor și confirmarea victoriei lui Tudorache.

“În cursul zilei de mâine, Parchetul General va da un comunicat oficial cu privire la rezultatele renumărării voturilor de la Sectorul 1“, mai anunță Antena 3.

Citește și: Judecătorii au decis: e legală afișarea și în maghiară a denumirii instituțiilor publice din România

Și G4Media anunță că, la numărarea voturilor, ancheta secției speciale de investigare a infracțiunilor din justiție a ajuns la concluzia că Tudorache a obținut mai multe voturi decât Armand, dar arată că că există o diferență mare între buletinele de vot existente fizic și numărul total de voturi exprimate. 

Încă din 20 aprilie, liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ar fi pierdut, de fapt, alegerile locale, pentru că Secția Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) a renumărat voturile și a ieșit câștigător Dan Tudorache.

Armand: Vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu furat

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a scris, în replică la afirmațiile lui Marcel Ciolacu că informația este mincinoasă. 

„Șeful PSD spune că am pierdut alegerile. După ce toate instanțele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică.

Părerea lui este că fostul primar diamant a câștigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos.

Sunt atât de disperați cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze. Și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților creată de Dragnea și Tudorel Toader“, a arătat Armand. 

Citește și: Rapoartele SRI din perioada 2015 - 2019, prezentate plenului Parlamentului

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te