Dragnea, de la 7 stele, la hotelul cu zăbrele

DE Mihai Duță | Actualizat: 27.05.2019 - 14:30

SHARE

O vreme m-am tot uitat pe stradă, cu frică, după milioanele alea de oameni ale lui Codrin Cap Vijelios. Cum era mai multă lume prin Victoriei, cum ne amenința că nu-i mai poate ține. Îmi dau seama acum că-i ține foarte bine. Acum iar vorbea de milioane de mesaje de susținere pentru Dragnea. Bine că i-au luat mitraliera lui Mitralieră că proștii ăștia se împușcau acum între ei. Că nici ei nu mai știu acum care cu cine e.

Te uiți și la săraca Irinuca. De unde tocmai era să facă nunta, acum își face rezervare ca camera din hotelul cu zăbrele în loc de cel cu 7 stele. Și mai e și Borcea la răcoare.

Dintre toți, cel mai neșifonat pare Tăriceanu. Partidul lui n-a trecut pragul, Gerard Depardieu nu mai intră în PE, și omul nu-și dă seama că numărul 5 nu-i aduce noroc. Se visează președinte. Cred că se bazează pe milioanele alea ale lui Codrin. De oameni, nu de euro. Iese sigur, sigur președinte.

Idioata planetei, așa cum o alintă Mircea Trei Secunde, crede și ea că a câștigat alegerile. La Suceava, Periș, Veliko Târnovo și mai era ceva, dar a uitat. Whatever, la câte limbi știe ea sigur își găsește undeva, pe la vreo poștă, să lipească timbre.

Oameni buni, vă dați seama că neghiobii ăștia au avut țara pe mână timp de câțiva ani? Așa se face că nu mai avem loc de școli , spitale și suntem obligați să mergem doar pe autostrăzi și pe borduri. Și nici justiția nu prea ne interesează.

Aceste animale au gândit totul prin prisma vieții lor: să- și umpe buzunarele și burdihanele, în rest, nimic. Din punctul lor de vedere e rău să citești, e rău să faci o facultate sau un doctorat pe bune, e rău să gândești liber, e rău să faci ceva pentru sufletul tău. Însă oamenii din țara asta nu-s niște de proști și ticăloși ca ei.

Comentarii

© 2019 NEWS INTERNATIONAL S.A.