Brigitte şi Florin Pastramă, plasați sub control judiciar. Vindeau măști „de firmă” contrafăcute

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 23.07.2021 - 12:47
Brigitte și Florin Pastramă vând măști de firmă. / Foto: barikada.ro

Brigitte și Florin Pastramă au fost plasați sub control judiciar după ce polițiștii le-au percheziționat casa și i-au audiat într-un dosar ce vizează vânzarea de măști de protecție „de firmă” contrafăcute.

SHARE

Brigitte și Florin Pastramă s-au prezentat joi, 22 iulie 2021, la sediul Poliției Sectorului 2 din Capitală, pentru a fi audiați în dosarul măștilor contrafăcute. După ce au părăsit clădirea, cei doi soți au refuzat să dea declarații cu privire la acuzațiile care li se aduc. Dar autoritățile au luat decizia ca ei să fie plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, informează wowbiz.ro.

Citește și: Când soțul nu e „acasă”, Brigitte Pastramă, fostă Sfăt, este vizitată de cămătari înarmați cu săbii

Brigitte și Florin Pastramă au început afacerea cu măști „de firmă” încă de la începutul pandemiei. Ei au pus spre vânzare măști de protecție împotriva virusului, care aveau imprimate pe ele imagini ale brandurilor de lux.
 
Prețurile acestor măști variau între 15-45 de lei, motiv pentru care au început să se ridice semne de întrebare cu privire la calitatea lor. Oamenii legii s-au prezentat la locuința celor doi, în căutarea măștilor contrafăcute. 

Citește și: VIDEO Van Damme ascultă manele și danseaza pe muzica lui Salam și Tzancă Uraganu într-un taxi

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, conform unui comunicat al Poliției.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.