Alex Bodi, săltat de polițiști pentru 30 de zile. Este judecat pentru proxenetism și spălare de bani

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 12.10.2021 - 13:14
Alex Bodi, săltat de polițiști pentru 30 de zile. Este judecat pentru proxenetism și spălare de bani. / Foto: playtech.ro

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, controversatul afacerist Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în cadrul dosarului în care este judecat pentru proxenetism, trafic de persoane și spălare de bani.

SHARE

Curtea de Apel Craiova a decis arestarea preventivă a lui Alex Bodi, după ce acesta a încălcat controlul judiciar prin neprezentarea la procesul în care este acuzat de trafic de persoane.

Controversatul om de afaceri a fost săltat de polițiști, luni, 11 octombrie, pentru o perioadă de 30 de zile.

Alex Bodi a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism, după ce fosta sa soție, Silvia Sălăgean l-a denunțat în septembrie anul trecut.

Citește și: Reghe a depus actele de divorț. Anamaria Prodan: „Am aflat din ziar. Familia e puțin bulversată”

Potrivit rechizitoriului DIICOT, liderii grupării se aflau în relaţie cu „Hells Angels”, o grupare catalogată la nivel internaţional de către autorităţi drept „sindicat de crimă organizată”, specializat în trafic de persoane, de droguri, de armament, omoruri „la comandă” şi alte infracţiuni grave. Zeci de tinere au ajuns în bordelurile din Germania prin această reţea.

Metoda „Loverboy“

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este acuzat de procurori că ar fi transportat zeci de tinere în ţări din Europa, pentru practicarea prostituţiei.

Cercetările au început în anul 2015, când DIICOT Craiova s-a sesizat că, sub coordonarea lui Constantin Adrian Tâmplaru, aflat în Penitenciarul Craiova, s-a constituit un grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane şi proxenetism. Şi alţi deţinuţi au aderat la această grupare, care au început să racoleze tinere prin intermediul reţelelor sociale prin metoda „Loverboy“.

Citește și: Superman devine bisexual în noua serie de benzi desenate „Superman: Son of Kal-El”

Tinerele erau făcute să creadă că aveau o relaţie sentimentală şi că vor avea un viitor comun, după care erau duse în ţări din Europa, unde erau constrânse să se prostitueze.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.