Reghe a depus actele de divorț. Anamaria Prodan: „Am aflat din ziar. Familia e puțin bulversată”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 12.10.2021 - 12:01
Reghe a depus actele de divorț. Anamaria Prodan: „Am aflat din ziar. Familia e puțin bulversată”. / Foto: gsp.ro

Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț. Anamaria Prodan mărturisește că „a aflat din ziar” și continuă să-și apere soțul și familia.

SHARE

Anamaria Prodan spune că nu știe exact ceea ce este adevărat din presă și ce nu, dar promite să aibă încredere în Laurențiu Reghcampf până în ultimul moment. Anamaria Prodan afirmă că este o perioadă grea pentru familia ei, dar uniți vor trece peste absolut orice. 

„El este tatăl copilului, nu o să vorbesc niciodată urât de el. Da, am făcut niște greșeli, dar promit că le repar și o să lupt pentru ca copiii mei să nu simtă nenorcirea asta și să crească demni. 

Citește și: Superman devine bisexual în noua serie de benzi desenate „Superman: Son of Kal-El”

Oricât de greu ar fi, să lăsăm legea să îsi spună cuvântul și avocații, pentru că nu știm exact care este adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt și să am încredere în soțul meu, aș face la fel.

O să vad cum o să descurc încet lucrurile și atunci o să dau o declarație oficială. Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul vietii, ca să arăt că nimeni nu-mi atinge familia. 

Am aflat si noi informația din ziar (n.red. despre divorț), niciodată nu am știut care este adevărul, toata familia este puțin bulversată, nu se știe care e minciuna și care este adevarul, dar o să le descurc pe toate. Copilul cel mic suferă cel mai tare pentru că nu prea își vede tatăl, nu prea poate să dea de el”,  a declarat Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: La 50 de ani de la destrămarea trupei The Beatles, McCartney dă vina pe Lennon

Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț

Antrenorul de fotbal a anunțat marți, 11 octombrie, că deja a început demersurile pentru a divorța de Anamaria Prodan. fără a face însă referire la zvonurile legate de faptul că ar putea deveni tătic peste șase luni.

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Reghe, relatează wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.