VIDEO Mărturiile tulburătoare ale unui ucigaș canibal. Soția lui a gătit carne umană cu găluște

DE Daniel Toșa | 12.12.2022 - 15:46

Vladimir Nikolaevici Nikolaev, acum în vârstă de 63 de ani, a fost condamnat la moarte în 1997 pentru două crime, o decizie anulată când pedeapsa capitală a fost abolită în Rusia în 1999, își povestește crimele care i-au oripilat chiar și pe anchetatori.

SHARE

Vladimir Nikolaevici Nikolaev, acum în vârstă de 63 de ani, a fost condamnat la moarte pentru două crime în 1997, o decizie anulată când pedeapsa capitală a fost abolită în Rusia în 1999, potrivit Mirror.

Prima sa victimă a fost un om oarecare cu care s-a bătut după ce i-a cerut ucigașului o brichetă. S-au luat la bătaie, iar bărbatul a murit după ce Nikolayevich l-a lovit, a susținut condamnatul.

El a spus că nici măcar nu a avut intenția de a-și mânca victima, dar a decis să îl „încerce” atunci când i-a dezmembrat cadavrul pentru a scăpa de dovezile crimei.

Citește și: Turcia face un centru internațional de gaze, pe care România l-a ratat. Rusia, din nou, în câștig

!Atenție urmează informații care vă pot afecta emoțional! 

Ucigașul povestește cum a început seria crimelor

Vorbind din spatele gratiilor de la faimoasa închisoare K-6 Dolphin, unde a fost transferat pentru a-și ispăși pedeapsa pe viață în 2001, bruta a spus: "Mă întorceam acasă de la o petrecere, puțin beat. Și lângă ușa blocului meu, un alt tip, de asemenea beat, mi-a cerut un foc.

"Am început să ne certăm și ne-am luat la bătaie. El m-a lovit, eu l-am lovit pe el și s-a dovedit că a murit."

Citește și: Ucraina are undă verde să lanseze atacuri cu drone în Rusia. O bază rusă din Crimeea, incendiată

Nikolayev spune apoi într-o manieră înfiorător de impasibilă: "Ce puteam să fac? L-am târât în baie, l-am dezbrăcat și am început să-l tai în bucăți".

După ce a explicat cum i-a tăiat capul, brațele și picioarele bărbatului, el râde în timp ce descrie momentul în care a decis să îl „încerce".

Și-a prăjit victima într-o tigaie

El continuă: "I-am tăiat o bucată de carne din coapsă și am fiert-o. Am încercat-o, nu mi-a plăcut, așa că am tăiat-o și am prăjit-o într-o tigaie".

Dar ororile nu s-au terminat aici, deoarece Nikolayev a decis să le ofere și cunoscuților și chiar familiei lui să guste un corp uman împotriva voinței lor.

El a spus: "L-a luat acasă și i l-a dat soției sale. Ea a făcut găluște cu carne umană, și a mâncat toată familia

"Ei nu știau ce era", a adăugat el cu un zâmbet straniu.

Ucigașul a intrat și ieșit din instituții toată viața sa de adult și a fost descris în Rusia ca având o "personalitate antisocială" și tendințe psihopatice, potrivit unui site rusesc despre crime.

A vândut carne umană într-o piață publică

De asemenea, era dependent de alcool, el fiind considerat că a vândut aproximativ 5 kg de carne umană ca și carne de cangur pe o piață deschisă și a folosit banii pentru a cumpăra băutură.

În cele din urmă, Nikolayev a fost descoperit după ce femeia care făcea găluște cu carne a devenit suspicioasă din cauza gustului ciudat și a dus-o la un medic pentru a fi testată.

Medicul a găsit urme de sânge uman în carnea tocată și a contactat poliția, potrivit DailyStar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te