VIDEO Harry dă tot din casa regală: „William țipa la mine, tata mințea și regina asculta senină”

DE Elena Andrei | Actualizat: 15.12.2022 - 20:08
Harry și William/Foto: Profimedia Images

Într-o nouă serie din documetarul Netfilx despre viața la casa regală a Marii Britanii, Harry spune că Maghan era invidiată la palat, pentru că era mai populară decât „cei născuți să fie în luminile rampei”.

SHARE

Cuplul Harry-Meghan considerau că se descurcau "mai bine" la îndatoririle regale decât alții, iar acest lucru a supărat familia regală, care nu a vrut ca Meghan să fie adulată ca un "star rock" după ce s-au căsătorit în 2018.

De aceea, spune Harry, oficiali ai palatului au început să „scurgă și să planteze povești negative” despre ei. 

Ducele de Sussex o vede pe soția sa ca pe mama lui, prințesa Diana, care și ea a trebuit să fie gonită din același motiv, deoarece i-a depășit pe cei care erau 'născuți să facă asta', precum tatăl și fratele său. 

Soții Sussex susțin că „forțe întunecate” au împiedicat-o pe regină să îi vadă înainte de Megxit. 

Harry a mai spus că familia sa a fost supărată și geloasă pe popularitatea lui Meghan, astfel că a urmărit o vendetă împotriva ei pentru că "fura lumina reflectoarelor" de la "cei născuți să o facă".

Harry a povestit și despre ruptura "sfâșietoare" cu fratele său, despre care a afirmat că l-a speriat în ianuarie 2020, în timp ce acesta "țipa și urla" la el în fața tatălui și a bunicii sale, când a încercat să negocieze o înțelegere pentru a părăsi Marea Britanie.

William și Charles au refuzat să accepte cererea cuplului pentru un Megxit „jumătate în/ jumătate afară” ce le-ar fi permis să câștige o avere, să-și aleagă sarcinile regale și să-și păstrează toate titlurile.

De asemenea, Harry l-a acuzat pe Charles că a spus neadevăruri în față și pe Majestatea Sa că nu a luat atitudine în apărarea sa la „Sandringham Summit”.

„A fost terifiant să îl văd pe fratele meu țipând și urlând la mine și pe tatăl meu spunând lucruri care pur și simplu nu erau adevărate. Iar bunica mea, știți, să stea liniștită acolo și să asculte.”

Citește și

Șeful armatei ucrainene: Rușii pregătesc 200.000 de soldați. „Fără îndoială, vor ataca iar Kievul”

Un fost pilot american, implicat în dezvoltarea aviației de portavioane a Chinei

Cuplul a declarat apoi că au fost "blocați" de figuri regale să vorbească singuri cu regina pentru a discuta despre emigrare, Harry susținând că a fost forțat să îi scrie tatălui său pentru a-i spune că el și soția sa sunt dispuși să renunțe la titlurile lor dacă planul cuplului de a se muta în Canada ca membri ai familiei regale care lucrează nu va funcționa.

Regele Charles și Prințul William au refuzat să comenteze afirmațiile extraordinare făcute de Harry și Meghan în finalul exploziv al miniserialului lor de pe Netflix, lansat astăzi.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te