Unii utilizatori de Twitter nu au putut să trimită tweet-uri după ce site-ul a căzut

DE Alexandru Pop | Actualizat: 09.02.2023 - 11:05
Unii utilizatori de Twitter nu au putut să trimită tweet-uri după ce site-ul a căzut - Foto: Flickr/Steve Jurvetson

Deținătorii de cont Twitter au primit un mesaj de tip pop-up, prin care li se comunica astfela: „Ați depășit limita zilnică pentru trimiterea de tweet-uri”. Site-ul de urmărire a domeniilor DownDetector a raportat eroarea chiar înainte de ora 22:00 GMT.

SHARE

Elon Musk a redus forța de muncă a Twitter, în ultimele luni, de când a achiziționat platforma, în octombrie anul trecut, pentru 44 de miliarde de dolari (36,5 miliarde de lire sterline).

Luna trecută, șeful Tesla și SpaceX a spus că Twitter avea aproximativ 2.300 de angajați - în scădere față de aproximativ 8.000, când a preluat conducerea.

De luni de zile, experții avertizează că astfel de reduceri profunde ar putea cauza probleme tehnice, deși nu este încă clar dacă numărul redus de angajați a fost de vină pentru întreruperea de miercuri, conform BBC.

Se pare că o parte a cauzei întreruperii a fost remediată, mulți utilizatori raportând că ar putea da tweet-uri.

Unii au anunţat că au fost notificați de Twitter că au depășit limita de 2.400 de tweet-uri pe zi, chiar dacă nu au postat deloc miercuri.

Deținătorii de conturi au anunţat și probleme cu mesajele Twitter. Mai mulți utilizatori au spus că nu pot accesa TweetDeck, un tablou de bord care poate fi folosit cu Twitter.

Nu este încă clar câți oameni au fost afectați.

„Este posibil ca Twitter să nu funcționeze așa cum era de așteptat pentru unii dintre voi. Ne pare rău pentru probleme. Suntem conștienți și ne străduim să rezolvăm acest lucru”, a spus Twitter.

În ultimele săptămâni, mulți utilizatori s-au plâns de erori în timpul utilizării Twitter.

Site-ul de știri tehnice The Information a raportat că Musk le-a spus angajaților Twitter să întrerupă dezvoltarea de noi funcții, „în favoarea maximizării stabilității și robusteței sistemului, în special odată cu evenimentul Super Bowl”.

Twitter a anunțat de asemenea că utilizatorii serviciului său de abonament, de 8 USD pe lună, din SUA, pot acum posta tweet-uri mai lungi.

Abonații Twitter Blue pot posta acum până la 4.000 de caractere, cu mult peste limita de 280 de caractere, impusă utilizatorilor care nu plătesc.

„Dar nu vă faceți griji, Twitter este încă Twitter”, a spus compania, într-un tweet lung, care a anunțat această nouă funcție.

Între timp, DownDetector a raportat și o întrerupere la YouTube, care la apogeu a afectat 65.000 de utilizatori raportați.

Într-un tweet, YouTube - care este deținut de compania-mamă a Google, Alphabet - a spus că investighează informații potrivit cărora pagina de pornire a site-ului „este căzută, pentru unii dintre voi”.

„Ne ocupăm de asta... ne pare rău dacă te confrunți cu asta”, au scris cei de la YouTube.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te