Un trib din Peru susține că a fost atacat de "extratereștrii" de 2,5 metri. O fată a ajuns la spital

DE Daniel Toșa | Actualizat: 29.08.2023 - 10:05
Extratereștrii - Foto: Profimedia Images - Caracter ilustrativ

Sătenii peruani din tribul Iquito au declarat că s-au confruntat cu atacuri ale "extratereștrilor". În utma acestor atacuri o fată de 15 ani a ajuns la spital cu multiple răni, potrivit unui articol din La Republica.

SHARE

Presa locală a relatat că membrii tribului au început să patruleze noaptea pentru a proteja membrii vulnerabili ai comunității lor, inclusiv femeile, copiii și bătrânii.

Un trib din Peru susține că a fost atacat de "extratereștrii" de 2,5 metri

Mai mult, aceștia au cerut ajutorul autorităților peruane, inclusiv al armatei, pentru a-i proteja de un alt atac al extratereștrilor.

Deja, spun sătenii, au suferit mai multe atacuri, inclusiv unul asupra unei fete de 15 ani. Se pare că în urma atacului, fata a ajuns la spital cu mai multe răni în zona gâtului.

Citește și: VIDEO Directorul unității OZN a Pentagonului: „Nave-mamă” extraterestre explorează sistemul solar

Jairo Reátegui Dávila, liderul comunității, a declarat că fata a reușit să scape de atac, dar „ca urmare a luptei, extraterestul de 2 metri și jumătate i-a „tăiat” o bucată mică din gât".

Cum arată extratereștrii care au comis atacul?

Membrii comunității au descris extratereștrii, pe care au început să îi numească "Los Pelacaras" sau "Tăietorii de fețe", ca fiind niște ființe non-umane masive și înalte de 2,5 metri. 

La Republica a relatat că Dávila a descris extratereștrii spunând: "Pantofii lor sunt de formă rotundă, pe care îi folosesc pentru a pluti... Capetele lor sunt lungi, poartă o mască și ochii lor sunt gălbui".

Citește și: Expert în extratereștri: „OZN-urile sunt reale. Și mai adevărat, EI nu vin cu pace”

De asemenea, se pare că sunt impenetrabili la apărarea sătenilor. Dávila spune că extratereștrii sunt blindați și susține că a împușcat unul dintre ei, dar fără succes. 

"Am împușcat unul dintre ei de două ori și nu a fost rănit, s-a ridicat și a dispărut", a spus el. Alți membri ai comunității au raportat că au fost martori la extratereștrii purtând cagule întunecate și atacându-i pe colegii lor.

Comunitatea este terorizată: „Nimeni nu mai doarme. Suntem foarte speriați”

Comunitatea, situată în Alto Nanay, Peru, a solicitat asistență pentru a face față acestei amenințări.

"Avem nevoie de sprijin pentru comunitatea noastră. Copiii nu dorm, iar mamele stau treze toată noaptea", a declarat Dávila. "Suntem foarte speriați de ceea ce se întâmplă aici, în comunitatea noastră".

La Republica a precizat că unii dintre săteni au descris extratereștrii ca fiind asemenea unor creaturi folclorice care se hrănesc cu fețele, grăsimea și organele oamenilor.

Deși poliția a inspectat locul, nu se știe dacă a descoperit vreo dovadă care să verifice ceea ce au afirmat sătenii, potrivit The Jerusalem Post.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te