Un preot povestește experiența sa în iad: Demonul mi-a arătat tot. Ce am văzut acolo e de nedescris

DE Daniel Toșa | Actualizat: 13.03.2024 - 11:40
Un preot povestește experiența sa în iad: Demonul mi-a arătat tot. Ce am văzut acolo e de nedescris - Foto: Profimedia images - Caracter ilustrativ

Un preot povestește experiența sa în iad: Demonul mi-a arătat tot. Ce am văzut acolo e de nedescris. Preotul Gerald Johnson din Michigan, SUA a împărtățit experiența sa din infern după ce suferit un atac de cord în 2016.

SHARE

Într-unul dintre videoclipurile virale, cu peste 3,7 milioane de vizualizări, Johnson mărturisește că a văzut cu ochii săi Iadul și că această experiență i-a schimbat perspectiva asupra vieții.

Un preot povestește experiența sa în iad: Demonul mi-a arătat tot. Ce am văzut acolo e de nedescris

„Am fost acolo și nu i-aș dori asta nici celui mai mare dușman al meu. Nu-mi pasă ce mi-a făcut. Nimeni nu merită asta”, spune el, subliniind amploarea groazei pe care a trăit-o.

În timpul călătoriei sale în Iad, Johnson relatează întâlnirea cu un demon care, potrivit lui, l-a însoțit pe parcursul întregii sale vieți, de la copilărie până la moarte și i-a atătat toate greșelile vieții.

„Spiritul meu a părăsit corpul și am crezut că sunt în drum spre Rai. Am crezut că am făcut atât de bine în timpul vieții mele și că am ajutat atât de mulți oameni, dar nu a fost chiar așa. Am coborât în Iad. Am intrat chiar în centrul Pământului. Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”, își amintește el.

Citește și: Există viață după moarte? Sufletul vede și aude tot ce coprul fizic nu mai simte, spune un medic

Johnson dezvăluie că în Iad există chiar și o secțiune unde se cântă muzică, unde a auzit melodii precum „Umbrella” de la Rihanna și „Don’t Worry Be Happy” de la Bobby McFerrin însă nu melodiile îmbietoare pe care le-a cunoscut în lumea pământească.

Demonii folosesc cuvintele unor cântece populare pentru a aduce suferință și disperare celor care nu l-au slujit pe Dumnezeu.

Citește și: Ireal ce a trăit un bărbat aflat pe linia morții: „Eram în prezența lui Dumnezeu. Știam că am murit”

„Eram supărat pe Dumnezeu pentru că am făcut atât de bine în viața mea și am ajuns în Iad. M-am ridicat din Iad și m-am întors pe Pământ – și Dumnezeu mi-a vorbit. El a spus: „Ai fost supărat în secret pe oamenii care ți-au făcut rău, ai sperat că-i voi pedepsi. Aceștia nu sunt poporul tău. Aceștia sunt poporul meu, potrivit B1TV.

Eu vreau doar să te concentrezi pe sarcina pe care ți-o dau.” Chiar dacă am făcut bine, lucrul pe care îl aveam în inimă era lipsa de iertare pentru oamenii care mi-au greșit. Un om care nu poate ierta este un om care a uitat că a fost iertat. Aceasta este experiența mea din Iad. Este un loc complet real”, a mai povestit preotul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te